pisarniški stoli SPINALIS
jaz imam navigatorja, koštal me je čez 700 ojrov. In je vreden vseh 700 in še več. Zame, ker me je pred 5 leti zaštihal u hrbtu, da so me samo še peljali na Jesenice. Prva stvar, ko sem si opomogla je bila, nabava novih jogijev in spinalisa. Sedim po 10-12 ur na dan in jaz ga ne zamenjam za nič na svetu. Če si ga ne bi mogla privoščit, bi pa najbrž sedela na žogi. Poglej še na bolho, basic je za 370 evrčkov.
Kako pa izgledajo in se obnesejo ti podložki za stol iz Sanolaborja – ali se montirajo na navadni stol.
Meni model Smart pride v poštev, ker nima naslonjala za roke – mizo imam iz treh strani. Prvo moram šefa vprašati, koliko je pripravljen sofinancirati :)[/quote]
Ce ti sef sofinancira, potem kupi stol! drzim pesti, da iztrzis za cel stol!
Drugace so to taka sedala, ki se dajo na navaden stol, cena se mi zdi okoli 30e, mi imamo to ze dolgo, funkcionira podobno kot stoli Spinalis.
V službi imamo Spinalise. Nabavili smo jih zaradi obsežne reklame ter lepega dizajna in upanja, da bomo s temi stoli pridobili na zdravju. Na njih cca 10 komadov sedijo danes samo 2 osebi, pa še ta dva se presedata iz Spinalisa na navden stol in potem nazaj.
Sam imam doma kombinacijo Spinalisa ter navadnega pisarniškega stola. Lahko ga zaklenm ali odklenem. Ubistvu sem z njim še najbolj zadovoljen pa sem preizkusil kar nekaj stolov. Gre pa za stol Ergonomis.
V službi smo imeli spinalisove stole 5 let, sedaj smo prenavljali pisarne in poleg pohištva pri istem podjetju kupili tudi nove ortopedske stole balance in moram rečt, da so stoli super. Priporočam vsem, ki na delovnem mestu veliko sedijo ali imajo probleme s hrbtenico. Vaš link
Vprašala sem fizioterapevtko, pa mi je stol spinalis krepko odsvetovala. Je pa res, da zaradi bolezni (MS) marsikaj naredim tako malo po svoje, da zmorem, in pravi, da bi na spinalisu sedela tako, da bi bilo še mnogo bolj neugodno za hrbtenico. Pravi, za mlade, zdrave in gibčne, da, za tiste s težavami pa raje podloge iz Sanolaborja. Pa počasi, najprej deset minut, potem dvajset…, da se hrbtne mišice utrdijo.