Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika piščančji želodci

piščančji želodci

Sem bolj bralka na tem forumu in se sedaj prvič oglašam. Pri nas doma radi jemo kuhane piščančje želodce s krompirjevo juho. Ker je to edini način na katerega jih znam narediti, vas prosim, če mi lahko napišete še kakšen recept na temo želodcev, če jih seveda uporabljate.

LP Paja

Hej,ko je nona kuhala kokosjo juho,je vedno shranila zelodcek zame.Zelo mi je vsec.Dvakrat na leto dobim res domace piscance iz Poljanske doline.
Iz njih naredim tako s krompirjem kot ti ali pa dam kuhati v juho in pojem.Soseda dela tudi rizoto.
Kupujem jih v trgovini ne,cuden predsodek,toda tako pac je! Lp Babi

Hehe, od kod mi je to že znano? :))) Če se mi vse, kar vsebuje jetrca na veliko upira, potem toliko raje pojem kuhan želodček. Mama jih da obvezno v juho, potem me pa samo kliče: mishika, želodček je kuhan. Jaz pa “navali narode” :))). Mmmm… Ne morem si pomagat :).

Lp, mishika

Ja jaz jih imam tudi zelo rada že od otroških let.Sedaj, ko sem mamica pa jih pripravljam na različne načine. Tudi panirani ali pohani so zelo dobri, enako naredim s srčki. Prihodnji teden bomo imeli piščančje koline in bom uživala ob želodčkih:Njammmmmmmm…………..njammmmmmm……..

Pa tudi praženi so dobri. Pač uporabiti je treba domišljijo!

Veliko užitka pri pripravljanju specialitet iz kurjih ali piščančjih želodčkov!

Frajla

pozdravljeni

jaz pa jih pražim

na veliko čebule, tako kot jetrca, posolim, popopram in malo vegete – še boljši pa so puranji želodčki.

jaz navadno delam rizoto iz zelodckov.lp petra

New Report

Close