pisi-brisi stenska nalepka
http://www.stenskenalepke.si/pisi-brisi/437
Istočasno sva oddale skoraj identično vprašanje
Sem šla iskat pod piši-briši nalepke in našla kar iskala! Hvala
dragi avtorici. nam se tabla piši briši obrestovala 100x. ampak mi smotudi v začteku imeli neko ceneno, mehko z okvirjem. tista ni bila uredu. je skoz fluki ostajal na njej in je bila grdo. pol pa smo nabavili eno res drago. profesionalno. ta pa je sedaj res u nulo. popolnoma vse napišemo gor. vse datume pomembne, vse izlete, vse kaj je trea postorit ali kupit, tankat avto, vse imamo zapisnao na enem mestu. imamo pa kr veliko. 1,20 x2,50 priblizno nekako. IDEALNA STVAR!
Mater, igor, pr vas je pa očitno vsa družina čudna, ne samo ti
Mi za postorit in kupit nosimo seznam kar v glavi, tankat gremo, ko je skoraj prazen tank, pomembni datumi kot rojstni dnevi in obletnice so tudi v glavi, tisti izlet, ki je v nedeljo, si tudi zapomnimo, kam bomo šli. Edino z datumi zdravstvenih preglefov in sestankov bi bila kriza, te pa zapisujemo vopomnik na smartphonu.
Tablo imajo pa mulčki za risanje in pisanje, kar tisto iz ikee s papirjem.
Hči, ki je že na svojem, si je pa zaradi stilsko urejene kuhinje en del stene spremenila v “tablo” s posebno barvo. Je črna in baje se po njej piše, kot po tabli. Ne vem, kako se obnese, nisem še nič napisanega videla gor.