Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Piši če si zdolgočasena

Piši če si zdolgočasena

[email protected]

Povej kaj več o sebi

Odgovor na objavo uporabnika
Povej, 13.07.2024 ob 22:59

Povej kaj več o sebi

Iz Kranja, ločen, delam v Ljubljani, priden, deloven, razočaran nad življenjem

matijaa, 14.07.2024 ob 01:11

Iz Kranja, ločen, delam v Ljubljani, priden, deloven, razočaran nad življenjem

Hja, nič, pod vlak bo treba.

Zdaj bodo novo želežniško dobili , naj počakaj še da bo končana

Zakaj si razocaran nad zivljenjem?

Odličen marketing. Nimam življenja, ga niti nočem imet, nimam namena nič spremenit, pač životarim tu, če bi rada životarila v družbi….dobrodošla 🙂

Pomoje bo ful vrsta 🙂

marketing335, 14.07.2024 ob 09:16

Odličen marketing. Nimam življenja, ga niti nočem imet, nimam namena nič spremenit, pač životarim tu, če bi rada životarila v družbi….dobrodošla 🙂

Pomoje bo ful vrsta 🙂

Sem mu želela delati družbo, da se ne fenta, pa me je kar skenslal po par mejlih. Nikoli več, višek nesramnosti.

Nikoli več, 14.07.2024 ob 09:21

Sem mu želela delati družbo, da se ne fenta, pa me je kar skenslal po par mejlih. Nikoli več, višek nesramnosti.

Daj Mene mal tolaži

Anonimno 9853, 14.07.2024 ob 10:04

Daj Mene mal tolaži

Po mojem sem tako dolgočasna, da se boš fental še prej kot bi se sicer. Ne rabiš teh problemov, verjemi. Sem srečna da se avtor teme ni, meni dovolj. Sem bila že v strahu, da sem ga s svojim dolgočasnim pisanjem pahnila čez rob. Zdaj mi je lažje. Ne grem se tega več, delajte kar hočete, ste dovolj stari.

Nikoli več, 14.07.2024 ob 10:13

Po mojem sem tako dolgočasna, da se boš fental še prej kot bi se sicer. Ne rabiš teh problemov, verjemi. Sem srečna da se avtor teme ni, meni dovolj. Sem bila že v strahu, da sem ga s svojim dolgočasnim pisanjem pahnila čez rob. Zdaj mi je lažje. Ne grem se tega več, delajte kar hočete, ste dovolj stari.

Imaš Naceloma prav, sam bi se pa vseeno z katero mal pogovarjal. Nisem labilna oseba.

New Report

Close