pisk
Jaz ga poznam – en blazno zafustriran tip, zlo je zamerljiv, ni dober met opravka z njim…..vem tudi kaksno podorobnost iz njegovega zivljenja. Pises diplomsko o njem? Ima se za ful velikega pesnika, pa je sele 2 pes. zbirki izdal. Neki bi rad bil, sam…..ceprav je se kar nadarjen. Umetnik pac….tipicen…
G. Mitja verjetno Piskovo literarno delo poznate bolje od mene. Jaz ga poznam predvsem z osebne strani. Povedala bi samo to, da se ima za velikega pesnika, pa je totalni blefer – ne vem sicer kako mu to rata, ampak verjetno dobro manipulira z vsemi. Ob takih ljudeh kot je Pisk mi gre na bruhanje.
Klemen Pisk je čuden dihur,
ki je knjige od sebe pa ne da nobene fige.:)
LP
Hehe, saj veste, da umetnikovega dela ne smete soditi po njegovi osebi. Nekaj primerov: William Burroughs ustrelil svojo ženo, ko se je igral Williama Tella. Louis Althusser svojo zadavil. Nekatere motijo Prešernovi nezakonski otroci, odnos do seksualne družice je bil vsekakor manj kot zgleden…
Skratka: Piskovega pesniškega dela ne smete soditi po njegovih osebnih lastnostih, seksualnih preferencah in podobno. Če pa bi prebrali delo, bi videli, da … je bila vaša kritična sodba še premila ;–)).
:)))))
To se pa zelo prav povedal – običajno ljudi ne sodim, še manj umetnike, ker umetniki so bili vedno nekaj posebnega, saj drugače ne bi mogli biti umetniki.
Ker pa Piska osebno poznam, pa bi malce podebatirala še o njem samem. Ne ne, nisem dobila košarice pri njemu, prej nasprotno.:) Najhujse pri njemu do sedaj mi je bilo to, kako dela z ljudmi, kako jih opravlja in se jim istočasno prilizuje – prav ogabno, ceprav boste rekli, da to vsi pocnemo, ampak ne vem, pri drugih mi to ni tako ogabno.
Pa je res, kar krozi, da je Pisk prikriti homoseksualec?:))
LP
Draga Maca muca, zdiš se mi tako domačna in bližinska, nikakor ne daljna ali odtujena, zdiš se mi tako zelo sorodna slovenstvu in tvoje roke tako primerne za umešenje testa, tvoja koža gladka kakor metuljast somrak jesenske žetve, oči prodorne in izžarevajoče doktorsko toplino. Veliko skupnega imava, sploh najin odnos in najina komunikacija na znanstveni ravni, vse je tako priljudno in šelesteče, vse je tako dobrohotno in neprivoščljivo. Nikjer v zraku akademske zavisti. Samo ena sama ljubezen, ena sama baltoslovska resnica, prasir, praskuta, prasrajca, praprsi.