Pismo angažiranih učiteljev Gimnazije Bežigrad
kaj sploh hočejo povedati? nekaj nabijajo v tri dni in kot mačka okoli vrele kaše. naj jasno in glasno povedo, da so proti janši in vsemu kar počne. pač naj udarijo še oni to levičarsko gonjo, ki jo že eno leto spremljamo.
sicer pa jaz vidim grožnjo za slovenijo in slovence zgolj zaradi takega obnašanja, kot ga oni zagovarjajo…..zaradi albanizacije in srbizacije države in posledično razgradnje vrednot, miru, reda.
bi bilo lepo, če ne bi bilo tako zelo absurdno.
Najbolj so mi šli na živce učitelji, ki niso mogli skrivati svojih političnih prepričanj in so to odkrito ali potuhnjeno vsiljevali skozi učni proces. Sicer na srednji šoli to ni bilo tako izrazito, ampak recimo na FDV – Toš sama politika, Uhanček je bil čisto penast, Kolarička pa ni imela vseh kolesc.
tako da me veseli, da na bežigrajski gimnaziji bodo pa spodbujali kulturni dialog.
Dokler so doktorji znanosti, mednarodni znanstveniki in profesorji na Univerzi za nasega predsednika “strokovnjaki” (narekovaj je njegov) so taka pisma zaman.
Komunisticna diktatura je gradila na kmetih, fasisticna na uradnikih in malih podjetnikih, pri obeh so bili izobrazenci zatirana in preganjana kasta.
Kam spada trenutna Slovenija, ocenite sami.
Kovačič je iber levičar, ga poznam. Čim sem videl njega med podpisniki, mi je bilo jasno, kam pes taco moli in da gre za akcijo levičarjev pod krinko (nevtralnih učiteljev). Poznam še dve imeni sicer in vem, za kakšne kadre to gre, da tema dvema zaupajo poučevanje, joj joj.
Bravo. Vsi bi se mogli organizirat in sesut vladajoče, ker kar oni počnejo z nami že eno leto je kriminalno dejanje, od groženj, zavajanja, laži, ustrahovanja, zapiranja….upam, da se jim bo sodilo in bodo do konca v zaporu. Ker toliko samomorov, smrti zaradi kolapsa zdravstva še nikoli ni bilo, da ne govorim o propadlih podjetjih in ljudeh na robu. Nekoč bodo odgovarjali za vse skupaj in potem se bomo mi delali norca iz njih.