Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Pismo angažiranih učiteljev Gimnazije Bežigrad

Pismo angažiranih učiteljev Gimnazije Bežigrad

https://www.dnevnik.si/1042951190

kaj sploh hočejo povedati? nekaj nabijajo v tri dni in kot mačka okoli vrele kaše. naj jasno in glasno povedo, da so proti janši in vsemu kar počne. pač naj udarijo še oni to levičarsko gonjo, ki jo že eno leto spremljamo.
sicer pa jaz vidim grožnjo za slovenijo in slovence zgolj zaradi takega obnašanja, kot ga oni zagovarjajo…..zaradi albanizacije in srbizacije države in posledično razgradnje vrednot, miru, reda.

Prebrano 2x za ziher, da ne piše nekdo s fdv ali kulturnega nevladnega gnezda

Vse spoštovanje našim profesorjem. Hvala, ker niste tiho.

Vsi normalni vemo, kaj je bistvo tega pisma.
Pa saj bi tudi v kleti morda lahko razumeli, če združite moči in skupaj počasi berete od stavka do stavka.
Samo pri vas je složnost problem …

Izobrazenci, kulturniki in podobna golazen so itak zajedalci v vrsti za odstrel pri tej vladi.

Svaka čast.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade.

bi bilo lepo, če ne bi bilo tako zelo absurdno.
Najbolj so mi šli na živce učitelji, ki niso mogli skrivati svojih političnih prepričanj in so to odkrito ali potuhnjeno vsiljevali skozi učni proces. Sicer na srednji šoli to ni bilo tako izrazito, ampak recimo na FDV – Toš sama politika, Uhanček je bil čisto penast, Kolarička pa ni imela vseh kolesc.

tako da me veseli, da na bežigrajski gimnaziji bodo pa spodbujali kulturni dialog.

Najboljši je tretjepodpisan kronik Kovačič. ostali pa so rdečkoti. Kader je 10x bolj zariban kot leta 89. Večino bi morali odstraniti iz javnega šolstva. Naj ustanovijo svojo komsomolsko gimnazijo in naj jih financira kominterna ali pa Soroš.

Joj, kako je hudo, ko nekdo omeni, da je “misliti z svojo glavo” nekaj pozitivnega in ne zločin :-).

Saj je zločin za politične vernike.

Bravo učitelji! Še je upanje za mlado generacijo!

Dokler so doktorji znanosti, mednarodni znanstveniki in profesorji na Univerzi za nasega predsednika “strokovnjaki” (narekovaj je njegov) so taka pisma zaman.
Komunisticna diktatura je gradila na kmetih, fasisticna na uradnikih in malih podjetnikih, pri obeh so bili izobrazenci zatirana in preganjana kasta.
Kam spada trenutna Slovenija, ocenite sami.

Spet so med replikami take, iz katerih je razvidno, da jih posamezniki ne smejo kar preskočiti. Saj so drugi zato, da jim povedo, kaj naj bi bilo “prav misliti”.

Sploh ne razumem, kaj želijo povedati. Kot bi bral zbrana dela Edvarda Kardelja. Šolski delavci, se vidi da ne znajo jasno izražati svojih misli. Naj napišejo povzetek, dva tri stavke, da bomo razumeli, kaj želijo.

vem da imate težave z razumevanjem. desničarska normalnost pač. obrni se na trstenjakovo, kjer to bodo vse razložili kot običajno.

Saj vemo, kaj želijo, ampak si ne upajo direktno povedat. Spis ena sama puhlica, sedi ena.

Kovačič je iber levičar, ga poznam. Čim sem videl njega med podpisniki, mi je bilo jasno, kam pes taco moli in da gre za akcijo levičarjev pod krinko (nevtralnih učiteljev). Poznam še dve imeni sicer in vem, za kakšne kadre to gre, da tema dvema zaupajo poučevanje, joj joj.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Me prav zanima, koliko si ti doseglo v mednarodnem merilu, potem, ko si si končalo naše elitne šole.

Budale, podprli bi mariborske dijake, pa ne moralno terbe zsrukane, s protestom , to jajcanje in flancanje si pa potisnite v rit debili

Naj si za zgled vzamejo našega svetovno priznaneg literata Janeza Janšo, ki zna vedno misel strnit v en klen čivk. Vse, kar je daljše, je zguba časa in prenosa podatkov.

Bravo. Vsi bi se mogli organizirat in sesut vladajoče, ker kar oni počnejo z nami že eno leto je kriminalno dejanje, od groženj, zavajanja, laži, ustrahovanja, zapiranja….upam, da se jim bo sodilo in bodo do konca v zaporu. Ker toliko samomorov, smrti zaradi kolapsa zdravstva še nikoli ni bilo, da ne govorim o propadlih podjetjih in ljudeh na robu. Nekoč bodo odgovarjali za vse skupaj in potem se bomo mi delali norca iz njih.

Pa pozabili so omeniti, da Janša preko twiterja napada njihovo šolsko glasilo. Pa da Kusteceva narekuje vsebine v glasilu.

Točno to. In ravno zaradi tega nikoli ne dosežejo nič. Ker se znajo samo pritoževati in zmotavati sem in tja. Na kaj je sploh bila reakcija to pismo? Na “aktualne družbene razmere”? Kakšne?

New Report

Close