Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Pismo angažiranih učiteljev Gimnazije Bežigrad

Pismo angažiranih učiteljev Gimnazije Bežigrad

Naj si za zgled vzamejo našega svetovno priznaneg literata Janeza Janšo, ki zna vedno misel strnit v en klen čivk. Vse, kar je daljše, je zguba časa in prenosa podatkov.
[/quote]

pred našim voditeljem bo čez tri mesece klečala cela evropa, kaj pa pred vašim?

Sama sreča, da sem na to šolo hodila, ko je bila gimnazija še naravoslovno usmerjena. Danes na njej po napisanem sodeč vladajo filozofi. Prfoksi, držite se vašega poslanstva, to je poučevanja, svoje mnenje o vladi pa izrecite na naslednjih volitvah.

drzi lopato v roki:)

pred našim voditeljem bo čez tri mesece klečala cela evropa, kaj pa pred vašim?
[/quote]
Ha ha, a imate v kleti danes kuki parti namesto sendičev?

Kr neki, kup puhlic in generičnih floskul, visokozvenečih pojmov, ki jih nizajo enega za drugim, da zveni vse skupaj totalno prazno, kot bi bral sskj. Pismo ‘brez jajc’, valjenje megle, nobenega osebnega pristopa, strasti, nobenega zavzemanja jasnega stališča, nobene ogorčenosti, jeze, nobenega žara…samo ena ‘razsvetljenska nabreklost’ naduvanih kobajagi intelektualcev. Pa sem sama filozofinja po izobrazbi. Dolgčas mi je postalo po dveh vrsticah. Začetek je tak kot bi bral zapiske iz slovenščine, ko se jemlje Valentina Vodnika. Če je to ves žar, ki ga premorejo ‘angažirani učitelji’, potem je jasno, da družba ostaja totalno neangažirana.

Kr neki, kup puhlic in generičnih floskul, visokozvenečih pojmov, ki jih nizajo enega za drugim, da zveni vse skupaj totalno prazno, kot bi bral sskj. Pismo ‘brez jajc’, valjenje megle, nobenega osebnega pristopa, strasti, nobenega zavzemanja jasnega stališča, nobene ogorčenosti, jeze, nobenega žara…samo ena ‘razsvetljenska nabreklost’ naduvanih kobajagi intelektualcev. Pa sem sama filozofinja po izobrazbi. Dolgčas mi je postalo po dveh vrsticah. Začetek je tak kot bi bral zapiske iz slovenščine, ko se jemlje Valentina Vodnika. Če je to ves žar, ki ga premorejo ‘angažirani učitelji’, potem je jasno, da družba ostaja totalno neangažirana.
[/quote]

Podpis.

New Report

Close