Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Pismo moje virtualke…..

Pismo moje virtualke…..

“Sej še zmer nisem v stanju pisat… Ne dojemam še čist dobr kaj se je prej dogajalo z mano… Vem sam to, da je bilo nepopisno lepo…, ultimativno dobr…, da je preseglo vse moje sanje o intenzivnosti užitka…

Sploh ne znam opisat, kak nor O… Že prvi… Pa pol drugi… Ta ta drugi se u bistvu sploh ni končal, kr prelil se je v tretjega, brez, da bi lahko kej dost vplivala na to… Tako močno nisem čutila še nikoli… Tvoj glas je zarezal v vsako poro mojega telesa, plal mi je po krvi, me razvnel do te mere, da sem izgubila razum… Tvoj glas… tvoje besede so me ujele v vrtinec slasti, ki me sploh ni hotel izpustit… Posrkal me je vase s silovito močjo, prvinsko energijo… Pa vendar je bil občutek neskončno sladek, prelep, neopisljiv… Samo ti si bil… v meni, z mano, ob meni…

Še vedno nisem mirna… Še vedno me trese… Še vedno me delno obvladuje ekstaza…”

………..da se pisma prelevijo v realnost………ti želim.

Lepo 🙂 da se le uresniči 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Jst bi tud kaj takega ;))

Hehe, pol si pa kvalitetna roba ti…..

bi pa ne boš ker te je sam jezik:)

Look who is talking…:))).

@…:))).

:))))….pa čimprej….tnx…..

A hočeš rečt, da se mal afnam….?

Ja, pa se izgleda imam zakaj….:))))

Misliš…?

Izgleda, da je res tako, ja….:)))))

važič jedni….hehe

Ti kr… Ne pust se motit…:))).

Sam glej, da ne bos zdej prevec pocival na lovorikah…:))).

😛

:))))

Nop….brez skrbi…..

Mogoče pa se sanje virtualke enkrat, nekoč, zgodijo v real……kdo bi vedel…..?:))))

So sanje, ki se jih splaca uresnicit in so sanje, ki…………..:))).

Uzivaj dokler traja… Na tvoj ego ocitno blagodejno vpliva…:))).

en k si upa ha ha za razliko od vseh vas:)

ROTFL

aja sem mislil, da se je to res zgodilo….
škoda, da se ni, blo je slišat lepo! 🙂

ja ja ja…………………hehe

Jap,
bom upošteval tvoje mnenje, čeprav sem mnenja, da se skoraj vsake sanje splača uresničit; včasih pride do streznitve, včasih pa je real le nadaljevanje sanj……in takrat se splača uživat…….will see, what will be………:)))

Paše, ja…..:))

Tud sanje imajo svojo ceno…:))).

Vem…

V evrih?
hihi

Ma, ja… Kmal baje…:))).

Morm vprasat strokovnjaka za valute…:)))

New Report

Close