Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pismo rosno!

Pismo rosno!

Če bi pa res hotel jutri v LJ vse tisto,kar sem si zadal v 3-4 urah opravit….sem pa res Superman!
Se srečat vsaj s tremi forumašicami….se vsaj z eno od njih dol dat….;-)…..in v teh treh urah še 5 ur po trgovinah z ženo lazit…..ufa,ta bo težka!
Bom kar klasiko naredil.Se usedem v tist moj priljubljeni bar gor v Šiški….naročim nekaj za dušo….in jebite se vsi ostali. 😉
Tako al tako se boste…sam ne z mano 🙁

a kar štiri????’mater…daj. če ne moreš, bom pa jaz na pomoč priskočil……hihiihihih……in popravil, kar se poraviti da……..

čao frend, pa ne me obrukat..

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ti kar pridi…..te povabim na pijačo…da nardiva dolgoročno strategijo,kako jih stalno v mokroti držat!
😉

A si mislil mene dol dat…

ke na un stol u unmu baru..hihi;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ne!!!!!
S tabo sem hotel res pa samo pijačko popit in pokramljat….pa očitno ne bo nič!
🙁

Ja saj zato pa ne bo nic, ker jaz bi se dala dol..haha

pri stumpiju..na stol…ker bi ga rada lizala

njegovga

ledija..mmmmmmmmm

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Na tistem stolu bo pa že……

rit od moje žene!
😉

Okej..naj lize se zame;))

A lahko že nocoj začne?
😉

seveda..kva cakata..haha

žABA!
sam kvakat znaš!
😉

o tudi kaj druzga..znam…baje imam itak vec obrazov..sem lahko nedolzna..pa pridna..pa hudic..pa hinavka..pa vse kar hoces..ampak ti ko pa ves kaj je res,ki me poznas ti je pa vse jasno..aneda..;))…no zdele sem ena velika lumpa..ma to sem itak vedno..ampak tko nedolzno razposajena..poljubcek..ke…;))

No ja!
Moj žabi si!
a moram še naprej filozofirat?
😉

Pokliči me, pa se lahko dobiva. Te čakam v Sladolednem vrtu, prav?

Kako pa ti veš za sladoledni vrt…in kdo for the fak si?
Si me pa dražit začela zdaj!?
Mailaj mi kaj več.
?

Sem vedela, da si ti…

A RES?

POTEM MI PA ŠE MENI ZAUPAJ TOLE PACKICO?????

ima nick za zanimive reči početi……ampak nick je lahko samo blef????

sonči a bi bla ti kaj moja

razo..ne bom..ker nisem izdajalka..se bo izdala sama..no se je ze;))…ce sem tvoja..ma kaj ne cutis..poglej u ladlc…Packa..jaz sem danes pa res u sladolednem vrtu…me prides lahko pogledat in se z mano zalizeš..no u sladoled..pridi..bova kaksno rekli..o …bemti le o cem bi s tabo..aja..o packarijah..haha

nevoščljivka grda………….

mene pa tale packica tam matra………

PACKICA MALA…KJE SI?????????

packa je tam..saj ves kje..

ma sonči….samo moje očke samo tbe kličejo in čakajo, da…ops……

a si že pozabila tisto o ljubezni v dežku…boga mala….

New Report

Close