Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Pismo so neresni – Mladinska knjiga, kopija

Pismo so neresni – Mladinska knjiga, kopija

Še pred 1. septembrom smo na stranu učbeniki.com naročili en DZ, ker ga v naši knjigarni niso več imeli. Šele naknadno sem se spomnila, da imajo v bazi naš stari mail. Jim pošljem novega. Novega odgovora. Poskusim še enkrat. Nič. Oddam poizvedbo o naročilu. Nič. Vse prek njihove spletne strani. Kličem na telefonsko že tri dni. Zvoni v prazno. Kako si lahko to privoščijo?

Potem jih pošljem nekam in si rečem, bom preverila na Kopiji, če imajo. Kličem. Pet minut mi javlja, da so vsi operaterji zasedeni, potem pa prekine! Pa kakšne firme so to? Balkan!

Meni se je zgodilo isto, ko sem tik pred začetkom pouka hotela preveriti, kdaj bom prejela paket, ki sem ga naročila julija. Telefona ni nihče dvignil. Nato sem jim poslala mail – so kar hitro odgovorili. Čeprav potem paketa še vedno nisem prejela takrat, kot so mi obljubili. Sem ga zadnji dan počitnic odpovedala in kupila delovne zvezke v knjigarni. Tretji dan pouka sem končno dobila obvestilo, da imam paket na pošti (klub temu, da sem ga odpovedala).

To pri kopiji ali učbeniki.com?

nova
Uredništvo priporoča

Jaz imam s Kopijo same dobre izkusnje in gospa, ki se javi na telefon je v iber prijazna. Poskusi se enkrat poklicati ali pa jim poslji mail, po mojih izkusnjah so azurni.

Z ucbeniki.com nimam izkusenj.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Omg!! zdaj si me spomnila da sem pozabila naročiti knjigo. Ker sem naročena rok pa je potekel. Kaj zdaj mi pošljejo domov knjigo meseca ali še imam ačs da hitro letim v trgovino pa kupim kaj drugo, kot je knjiga meseca???

Jaz imam podobne izkušnje. Oglasila sem se v njihovi trgovini, ker nisem dobila nobenega odziva na email, telefon. Zagrozila sem jim z inšpekcijo in naslednji dan dobila knjige.

lp
Iana

Kdaj ste naročale pri Kopiji? Mogoče zelo pozno?
Mi smo v šoli oddali naročilo konec maja, paket je prišel 12.8.08.

jaz imam take izkušnje iz internetne strani http://www.učbeniki.com
Naročila sem meseca junija in na njihovi strani piše, da dobiš učbenike v roku enega tedna. Bilo bi vse o.k., če bi se vsaj potrudili in napisali mail, da bodo zamudili.
Ampak, ko po mesecu in pol ne dobiš nobenega odgovora po mailu in nobenega na telefon…pa ti poči..
Iana

Evo, kaj sem naredila. Šla sem na spletno stran emke, ki zgleda, da so še edini, ki nekaj delajo. Poguglala sem in videla, da je DZ NA ZALOGI!!!!Pa je ista firma in v knjigarnah trdijo, da je razprodan!! Javili so se mi takoj. Sem naročila. Dobim ga jutri ali pojutrišnjem, če pa pride še kateri, ga ne bom dvignila. Prek učbeniki.com pa nikoli več!!! Tudi na emki niso imeli nobene ideje, kako naj pridem v stik z njimi, če se ne javijo na telefone.

New Report

Close