Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pismo zobni miški

Pismo zobni miški

Naša Mici čaka že nekaj časa, da ji izpade mlečni zob. Prva dva sta ji izpadla lani, zgornja enkica pa se ji že kar lepo maje (stara pa bo sedem let).

No, odločila se je, da bo za vsak primer napisala pismo zobni miški, saj veste, da miška slučajno ne bi pozabila nanjo:

DRAGA ZOBNA MIŠKA
BODI PRIPRAVLENA KER MIBO KMALU
MI BO ZOP VEN. PADU

Pismo pa je opremljeno še s kopico srčkov – takih Valentinovih.

Meni je bilo kar toplo pri srcu, mislim, da miška ne bo pozabila na našo punco.

Lep pozdrav vsem, lep vikend vsem mamicam, otročkom – večjim in manjšim ter atijem!!!

Alenka

Tud jst mislim,da miška ne bo pozabla na vašo gospodično :)))

Lep vikend! Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Zelo prisrčno!

Ne pozabi shraniti tega prisrčnega sporočilca. Meni so se usta kar sama razlezla v nasmeh.
:-))

lp Andreja

Brihtna deklica – opozorila je miško, da pravočasno nabavi darilce za izgubljeni zob. Ob tem sem se spomnila podobnega pisemca ( ki ga hranim) svoje hčerke zobni miški : Draga miška zobek mi je padel v labavo . Prosim prinesi mi eno šminko otroško.
Bila je zaskrbljena, ker je dokazni material, ki bi ga naj nastavila miški, res pri umivanju zob odplaknila voda.

Zdi se mi super, da otroci dolgo ohranijo vero v miške, božičke in podobne pravljične junake. Ko jih življenje ( beri: jezikavi sošolci) oropajo teh pravljic, so opeharjeni in je zanje nepreklicno konec nedolžnega otroštva.

New Report

Close