Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pisna prošnja

pisna prošnja

Ajde bunny napiši kaj , PROSIM

ajde takoj..barabijo..lumparijo..eno uspic..daj no..ne pust se prosit;))..ce ne jih dobis se ti po riti..k spicon…haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

a sem jih že dobil????

Sem bla prenezna aaa…bemti te bom se enkrat…okej..dragi..grem jaz na kofija..se dobiva tm..do takrat pa uzivaj..lubcka..papa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Naj ti tekne

Čao

nama bo..ej..teb tud..cao

ojla
Ma kako naj se uprem Sebi lover moj , taki prošnji a ?
Zate vse sej veš !
Je pa tko , danes je en zajeban dan , me hočjo jebat na suho…samo tko ne gre :))
Zajči hoče mokro matr :))
sorči besedam , tko je…vedno povem ku je…bemu sunce pa tole jesen :))))))))))

oh ej tko bi bila na morju..mau….

SEBI LUPČKAAAAAAA še bi te tam :)))

Na suho se rado kaj vname hehehehehe

CMOKA nazaj CEPICA

Ej, cepota, oba !

“Prijatelj je tisti, ki te ima rad samo zato, ker si to ti. Oziroma še bolje: kljub temu, da si to ti.”

Pa nej bo suho ali mokro !!! Vneto in rdeče, ali pa neboleče!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ali pa: malo soli, da ne boli; malo ulja, da ne žulja; malo čebe, da ne grebe pa da vidiš kak se j**e

uhaaaa …mm..kako lepo tole tkole..
da ne rečem kako neumno :)))

Ja , ki te ma rad takega kot si…
Oh , ja …
tko modro povedano…
In veš Mariči…ma lahko mal boli…nekje proti koncu treninga:)))

zakaj neumno

ja ku glih ne spada sem :))) sej veš madona no:))

sem bil izzvan

mi je všeč da reagiraš :))

Res da

New Report

Close