pisoar v wc-ju
Mi smo se pa ravno danes pogovarjali, kako bi prišel prav. V stanovanju imamo dve kopalnici. Eno res veliko. Bideja ne uporabljamo kaj dosti. Bi rekla, da bi bil pisoar kar dobrodošel, saj sinova slabo usmerjata svojo napeljavo. Sem že lajala, da bi bilo fino, če bi bil en wc za fante en pa zame pa se nekako ni izšlo. Velika masažna banja je v kopalnici, a se več tuširamo. V banjo se mogoče zleknem 2x na leto. Valjanje po banji mi ne predstavlja nekega velikega užitka. V njej uživata otroka, jaz si tega časa enostavno ne vzamem. Navijam za pisoar pri naslednji adaptaciji kopalnice. Sploh, ko preseže moško članstvo polovico.
Tudi v naši družini prevladujejo moški, zato smo se odločili za pisoar in ni nam žal. Smo ga pa dali kar v kopalnico, ker v WC-ju ni bilo prostora. Seveda pa je takšen s pokrovom. Enkrat je nekdo rekel, da iz pisoarjev smrdi. Iz našega ne, ga je pa normalno treba čistiti tako kot školjko. Jaz si več ne predstavljam, da ga ne bi imeli.
Lp
Pisoar je čist OK zadeva. Pri nas ga uporablja samo ati (drugače smo še 3 punce), pa ga ne damo. Moj oči je bil malo skeptičen in je pametoval, rajši dajte bide v kopalnico…. Ampak si ga je pol leta kasneje, ko sta prenavljala kopalnico, vgradil tudi sam.
Tako da, če imate plac, ga kar vgradite.
Smrdi pa ne, če spuščate vodo, zakaj bi smrdelo?
Srečnega pa zdravga!
Pred dvema letoma bi se 10 X podpisala pod to izjavo
Smetiška napisal:
> Meni se tudi zdi ena stvar več za pucat, pa še nagravžni so že
> na pogled.
pa še kaj bolj sočnega bi dala zraven. Potem sem popustila moževemu vztrajanju in vam povem, da je to najbolj krasna reč! Seveda ima pokrov, vendar NIKOLI ne smrdi, prej pa je sekret nenehno smrdel, ker fantje švoh ciljajo!
ŠPICA ŠPIC, TOPLO PRIPOROČAM!
Ravno bomo začeli s prenovo kopalnice in stranišča – vanjo bomo dali namesto bideja pisoar. Sedaj smo imeli bide – tudi enkrat ga nismo uporabili, razen da najmlajša v njem umiva zobe. Pisoarji pa se dobijo sedaj lepi, s pokrovom. Mož je mizar in vidi veliko novih, pa tudi obnovljenih stanovanj, kjer dela opremo in pravi, da imajo vedno pogosteje tudi pisoar v stranišču.