pisoarji za doma
Ker je bila spodaj ravno tema o lulanju, me zanima:
koliko se uporabljajo domači pisoarji – jih ima kdo?
Če se v današnjem času propagira udobje – pa se mi zdi, da ima pri tem večjo mero udobje pri čiščenju stranišča, kot pa udobje pri samem lulanju. In da ženske v glavnem propagirajo lulanje sede, namesto da bi namestili še pisoar. Ali pa se motim? Mnenja prosim.
Sem prepričevala moža, ko sva gradila, pa ga ni hotel. Zdaj mi je žal. Moja starša sta ga ob prenovi dala noter in je super. Saj mož že lula sede ampak tamali pa niti slišati noče, da bi, potem ko se je naučil v stoje, spet sedel.
Vsaj toliko sem ga zdrilala da vedno dvigne desko in jo tudi spusti. vseeeno je kar veliko svinjarije.
Čistijo tisti, ki ga uporabljajo. Kako pa?! A ti si dežurna čistilka? Moji počistijo za sabo, če posvinjajo, pa so komaj v šoli. Kaj ko bi jih to naučila?[/quote]
Sem vesela, da so še “normalne” mame, ki znajo. Vesela zares :), tudi zaradi otrok, da imajo super mamo, za katero sem prepričana, da jih nauči še veliko zelo uporabnih “cak” za vskdanje življenje!
O je je potreba. Ni sicer praktičnega razloga zanjo, gre pa za taktiziranje v paru. Gorje namreč tistemu, ki moni ne da prav pri pokrovih in brisačah, saj bo stradal marsikje drugje :D[/quote]
Dokler ne gre v drugo kuhinjo. Še huje- v menzo:-))
O je je potreba. Ni sicer praktičnega razloga zanjo, gre pa za taktiziranje v paru. Gorje namreč tistemu, ki moni ne da prav pri pokrovih in brisačah, saj bo stradal marsikje drugje :D[/quote]
Dokler ne gre v drugo kuhinjo. Še huje- v menzo:-))[/quote]
Pa misliš, da si res upa? V tej hipotetični situaciji, ko domača Ksantipa določa celo položaj wc školjke?
Dokler ne gre v drugo kuhinjo. Še huje- v menzo:-))[/quote]
Pa misliš, da si res upa? V tej hipotetični situaciji, ko domača Ksantipa določa celo položaj wc školjke?[/quote]
Ja ker ne ve kaj je dobro in zato dela slabo:-)) Jo bo pač podučil:-)