Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pisoarji za doma

pisoarji za doma

Ker je bila spodaj ravno tema o lulanju, me zanima:

koliko se uporabljajo domači pisoarji – jih ima kdo?

Če se v današnjem času propagira udobje – pa se mi zdi, da ima pri tem večjo mero udobje pri čiščenju stranišča, kot pa udobje pri samem lulanju. In da ženske v glavnem propagirajo lulanje sede, namesto da bi namestili še pisoar. Ali pa se motim? Mnenja prosim.

… ga imamo doma, so trije fantje in vsak obiskovalec je hvaležen. da ne rečem zadovoljen. Jaz pa tudi. WC je že brez moškega dela hitro svinjski.

Tudi pri nas ga imamo. Za štos je mož dodal še tapecirano blazino na steno, tako da se lahko pri delu nanjo nasloni :). Predvsem ta blazina je požela veliko navdušenja pri obiskih.

Mi imamo dva- v vsaki kopalnici enega. Super zadeva. Sicer bi pa fantje sedeli.:-)

evo…………BRAVO………ta povšt na zidu bo moj tanov projekt!!!!!!!!!!!!!!!!

Sem prepričevala moža, ko sva gradila, pa ga ni hotel. Zdaj mi je žal. Moja starša sta ga ob prenovi dala noter in je super. Saj mož že lula sede ampak tamali pa niti slišati noče, da bi, potem ko se je naučil v stoje, spet sedel.
Vsaj toliko sem ga zdrilala da vedno dvigne desko in jo tudi spusti. vseeeno je kar veliko svinjarije.

Ni problem v bajtah, ko si nameriš kopalnico 6*6 metrov, v stanovanjih je pa kopalnica 5m2 ali pa eventuelno ločen wc cca 1,5m2. Kam naj postaviš pisoar? Na balkon? 😛

Kdo pa čisti te pisoarje? Mi ne pride na misel, da bi dodajala element, ki bi mi predstavljal še dodatno delo. Naj se kar lepo navadijo na WC, saj ko bojo na svojem, bojo tako nekje v bloku z minimum kopalnice, kje je šele lastni pisoar!

Čistijo tisti, ki ga uporabljajo. Kako pa?! A ti si dežurna čistilka? Moji počistijo za sabo, če posvinjajo, pa so komaj v šoli. Kaj ko bi jih to naučila?

Čistijo tisti, ki ga uporabljajo. Kako pa?! A ti si dežurna čistilka? Moji počistijo za sabo, če posvinjajo, pa so komaj v šoli. Kaj ko bi jih to naučila?[/quote]

Sem vesela, da so še “normalne” mame, ki znajo. Vesela zares :), tudi zaradi otrok, da imajo super mamo, za katero sem prepričana, da jih nauči še veliko zelo uporabnih “cak” za vskdanje življenje!

……..pa je kera od mon pomislna, kolk vode se pršpara z enim pisuarčkom??????……

…….pa tu ve, šjore, bi ga lahko uporabljale…samo “prov se nasadite gor”..da ne teče mimo…………

Tole vztrajanje na spuščeni deski pa tudi mene zanima, kako lesene ste, da mora bit zmeraj dol?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Tole vztrajanje na spuščeni deski pa tudi mene zanima, kako lesene ste, da mora bit zmeraj dol?[/quote]

Ja ker mora biti lepo ane! Ne moremo tako obelodanjati tako sramotne fiziološke funkcije kot je….no saj veš kaj (se sramežljivo hihita).

Se pravi- dvignjena je, samo kadar se čisti:-)? Pa še to mora dedc narest…. se pravi, sploh ni potrebe po dviganju:-)….

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

O je je potreba. Ni sicer praktičnega razloga zanjo, gre pa za taktiziranje v paru. Gorje namreč tistemu, ki moni ne da prav pri pokrovih in brisačah, saj bo stradal marsikje drugje 😀

O je je potreba. Ni sicer praktičnega razloga zanjo, gre pa za taktiziranje v paru. Gorje namreč tistemu, ki moni ne da prav pri pokrovih in brisačah, saj bo stradal marsikje drugje :D[/quote]
Dokler ne gre v drugo kuhinjo. Še huje- v menzo:-))

O je je potreba. Ni sicer praktičnega razloga zanjo, gre pa za taktiziranje v paru. Gorje namreč tistemu, ki moni ne da prav pri pokrovih in brisačah, saj bo stradal marsikje drugje :D[/quote]
Dokler ne gre v drugo kuhinjo. Še huje- v menzo:-))[/quote]

Pa misliš, da si res upa? V tej hipotetični situaciji, ko domača Ksantipa določa celo položaj wc školjke?

zakaj pisoar, a umivalnikov nimate?

Dokler ne gre v drugo kuhinjo. Še huje- v menzo:-))[/quote]

Pa misliš, da si res upa? V tej hipotetični situaciji, ko domača Ksantipa določa celo položaj wc školjke?[/quote]
Ja ker ne ve kaj je dobro in zato dela slabo:-)) Jo bo pač podučil:-)

:-)))))))

Pa še kuhinjska korita imajo tudi :-)))))

Pa ne samo za fantke!

[img]http://pingping.fantasti.cc/big/8/u/s/8usixrolla/8usixrolla_cb9b5c.jpg[/img]

New Report

Close