PIvo in sladoled??
ste že probali..mmmmmm pravkar to počenjam..hihihi mal se mi je utrgalo..sej kaj se mi ne bi..pa mam eno skledo sladoledeka..hmm takega k ma cele lešnike vmes..njamsi..he zraven pa tko paše pir!!!
Hahahaa dons bomo še jelene klical…hihihi
gmajnarčki a bi še ker lizal???
Evo me, dejta pira semkaj, hitr, dokler me ne
popusti. Ližta kar sami, jest bom pa pirčkala,
lala lala, lala, e, bemtiš, je to tako težko pisat!
Mariči
Ježeeeeeeek, Jeeeeeežeeeeeeeek, ojej,
jjjjjeeeeeeeeežžžžžžžžžeeeeeeeeek, ježek,
sape mi je zmanjkalo, o ti ljubi ježek, oj,
joj, joj, joj! Čaki zdej, da te zajček zavoha!
M.
….. uf, napad na hladilnik, kjer se še hladijo
tri ali štiri piksne, ampak, pol, pol, po tem, ko
teh piksn ne bo več, je pa res vprašanje
nadaljnjega večera, ki so bo počasi prevesil v noč? Pol bom šla pa na balkon, naši kužiki bom z balkona dol zaželela lahko noč (jo trajba, veste, jo luna nosi, bi rada psička, pa ne bo nič, ne ne, naj le hodijo vaški kužki lajat k njej, ne bo nič, ne ne!!).
Pol bom še eno odsanjala kar pri odprtih očeh in če se bo glasnost dihanja oz. takoimenovanega spanja kaj utišala, bom legla na križ, če ne, pridem pa nazaj!
Pol pa do jutranjih ur …… pijanka in pjevanka!
Mariči
Uf Marici, se malo izgubljam, ker nisem ravno z vsem na forumu na tekocem.. Sam zdaj tebe nisem cist razumel. pri meni je ze zdavnaj vecera konec, se malo pa bo polnoc.. Posebej mi ni jasna kontrancepcija pri tvoji kuzki, saj pravis, da ne bo nic, ceprav kot razumewm si jo vaski kuzki zelijo.. Upam, da ne bos presenecena nad njihovo znajdljivostjo.., hehe.. Kuzko lahko zapres na podstresje pa se ni ziher, da ze ni prepozno.. Glasnost dihanja uredi s potenciometrom, bemti saj je danes petek…
Uf ježek, upam, srčno upam, da bo to, kar praviš
o kužkih le držalo. Spet je revica zalajal, očitno nekdo
hodi okrog njenega domovanja. Nič, obili smo je v
še eno ogrado, morda samo s centimetrsko mrežo,
pa še to smo dalo navzkriž z drugo mrežo in če to ne bo zaleglo, pa naj revica uživa, bog ji požegnja! Kaj čmo druzga reč, bo že gospodar potrem poskrbel za naraščaj!
Ja, večer se resda počasi preveša v noč, spanje v zgornjem nadstropju, no ja, še vedno je glasno in tu ne bo šlo le s potenciometrom, bo le treba še kaj!
Nočko, ježek, lepo sanjsko nočko ti želim.
Mariči
Moje izkusnje so take, da mora biti pod ograjao armiran beton, sicer obojestranko podkopljejo.. Strast je strast in tu ni pomoci…
Marici tudi tebi enako lepo nocko, da bos pa z gospodarjem uredila na najboljsi nacin sploh ne dvomim.. Bemti ce sedaj ne, potem ne bos nikoli, hehe.. Se pol ure pa bo sobota…
Je že tako, da ko se dogajajo najlepše stvari, pridem prepozno. Upam, da je bil pir res tolk dober in sladoled res tolk sladek, da o lizanju sploh ne govorim, da je bilo vredno tole brat…. en dan po dogajanju :)))))
Jani želi vsem skupaj eno lepo sončno dobro jutro in še veliko pira s polizanim sladoledom :)))