Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PIVO IZ HOFERJA

PIVO IZ HOFERJA

Kakšno vam je pivo BERG KONIG iz Hoferja, tisti v malih stekleničkah (premium), 0,33, meni tako tako, ima nek svoj poseben okus, ma enkrat mi paše, drugič spet ne. Gre za kvalitetno pivo?

meni je všeč 😀

Meni je zanič, kot da bi laško al pa union zmešal z vodo.

meni ni všeč

Sem ženska, drugače ne pijem piva, tega iz Hoferja pa ja. Že ker je u manjši količini mi je všeč pa tudi piten 🙂

Jaz, če grem v A ali pa ITA, si pa tam kupim neko majhno zalogo, cene so iste, npr. v ITA imajo steklenice po 0.66L, cena je ista, sprobal sem jih nekaj.

Ne vem, kdo sploh še kupuje Laško in Union. Čisto predrago. Sploh ne razumem, kako mora biti tako drago.
Pri nas imamo tistih par piksen Laško&Union samo, če se treba afnati pred gosti. Piknik ali obiski.
Drugače pa je Hofer, Mercator, Tuš ali Lidl.

Tako kot pri drugih stvareh je tudi pri piru, malo denarja – malo muzike. Merkatorjev pir je navadna žlobudra…Probejte enkrat ceneno pivo iz Hoferja, Lidla – potem pa streste kakšnega Hajnikena, Erdingerja…..

Korenček – podpišem.

Pivo iz Hoferja sploh ni slabo. A Heiniken je pa zdej merilo ali kaj? Ojej.

Best Bräu 8,3 vol. v eurospinu pa je gmah 😀

Pomoje je tole krepko pretiravanje; sam imam rad enega Hoferjevega in Becksa. Pa kakšnega Heinija tudi spijem – in razlika ni tako občutna. Pač okus je malce drugačen, vendar to velja za vsako pivo… tudi Stella Artois je drugačnega okusa, pa Laško, pa … praktično vsi so si vsaj malo različni.

Meni je Mercatorjev čist dober, saj ga dela Union.

Kakšni nepoznavalci pira.
Kdor trobi d je Heiniken dober se močno moti. V nekaj letih je okus omenjenega pira zelo padel.
Laško je odličen, Berg konig je isti kot laško sam pakunga je druga, Union je malo manj grenak od laškega, mercatorjev ma pa sam manj alkohola od uniona. Tuš je tudi laško not, samo manj alkohola. Hrvaški piri se ne morejo primerjati z Laškim, mogoče kaki Pan. Črnogorski piri so tud bl podobni unionu.
Uglavnem komu paše bol grenak pir je Laško zakon,
Kdor ma pa rajš manj grenko pa Union

Sicer je pa vsak pir dober če je primerno ohlajen in pravilno postrežen.
Jst od zdaj naprej kupujem še samo Berg konig, ker je pocen pa popolnoma isti kot Laško

Heineken je edin pir po katerem ne prdiš. Narejen je iz ekstrakta. Kot malinovec … Težko najdeš pir, ki bi bil slabši. Samo marketing in snobizem.

Hoferjev pir v pločevinkah “kakovost iz Slovenije” je Laško pivo. Škoda je le, da ni ustekleničen. Naredite pošten test. Nekdo naj vam v par kozarcev nalije pivo iz različnih pločevnik, vi pa primerjajte!

edin dobr pir je union. tega pa nimajo v hoferju k je prepocen trgovina.

Kakšno je pivo Staropilsen?

Enkrat probajte doma zvarjeno pivo…. ti kupleni niso vredni pol klinca ko enkrat probaš pir ki ima res poln okus

Res je! Super povedano. Kvaliteta je kvaliteta. Preveč rada imam moža, zato mu kupujem Guinnesa, sebi pa Stella Artois ali pa kak Kriek.

Odgovor na objavo uporabnika
zuio, 12.07.2013 ob 08:46

Ne vem, kdo sploh še kupuje Laško in Union. Čisto predrago. Sploh ne razumem, kako mora biti tako drago.
Pri nas imamo tistih par piksen Laško&Union samo, če se treba afnati pred gosti. Piknik ali obiski.
Drugače pa je Hofer, Mercator, Tuš ali Lidl.

TI si taprav DE patriot

kot ohlajena scalnica nosečnice

Običajno pijem Staropramen, od naših temno Laško. Rada kupim  tudi Nikšičko. Najboljši mi je Bevog, takoj za njim pa Guiness.

Bistveno pa pozabim: tudi Berg Konig mi je kar ok. Enako tudi Hofer brezalkoholno.

Vi pa vaš Heineken. A sam zato, ker je neka blagovna znamka bi naj pa bil merilo za kakovost?

Poglejte čokolado Milka. Zadnja leta je kot bi jedel cukrani drek.

Če je nekaj “uveljavljeno” še ne pomeni, da je tudi dobro/kvalitetno.

Odgovor na objavo uporabnika
Ah Oh Ih, 09.07.2023 ob 21:24

Vi pa vaš Heineken. A sam zato, ker je neka blagovna znamka bi naj pa bil merilo za kakovost?

Poglejte čokolado Milka. Zadnja leta je kot bi jedel cukrani drek.

Če je nekaj “uveljavljeno” še ne pomeni, da je tudi dobro/kvalitetno.

To pa čisto drži. Ko enkrat probaš original je vse ostalo kr neki. Včasih sem si rada kupila kakšnega črnega Guinnessa, ker mi je bilo dobro. Potem sem imela priliko probati to isti pivo točeno v  St. James’s Gate v Dublinu – pivska nebesa. Od takrat nisem kupila nobenega več. Isto je viskijem, ko piješ viski v pubih je to nirvana, pa sploh ne pijem drugač. Vse v trgovini kupljeno, četudi je znamka je zanič. Se ne čudim, da so pubi polni, res ne.

New Report

Close