PIVO IZ HOFERJA
Kakšni nepoznavalci pira.
Kdor trobi d je Heiniken dober se močno moti. V nekaj letih je okus omenjenega pira zelo padel.
Laško je odličen, Berg konig je isti kot laško sam pakunga je druga, Union je malo manj grenak od laškega, mercatorjev ma pa sam manj alkohola od uniona. Tuš je tudi laško not, samo manj alkohola. Hrvaški piri se ne morejo primerjati z Laškim, mogoče kaki Pan. Črnogorski piri so tud bl podobni unionu.
Uglavnem komu paše bol grenak pir je Laško zakon,
Kdor ma pa rajš manj grenko pa Union
Sicer je pa vsak pir dober če je primerno ohlajen in pravilno postrežen.
Jst od zdaj naprej kupujem še samo Berg konig, ker je pocen pa popolnoma isti kot Laško
Heineken je edin pir po katerem ne prdiš. Narejen je iz ekstrakta. Kot malinovec … Težko najdeš pir, ki bi bil slabši. Samo marketing in snobizem.
Hoferjev pir v pločevinkah “kakovost iz Slovenije” je Laško pivo. Škoda je le, da ni ustekleničen. Naredite pošten test. Nekdo naj vam v par kozarcev nalije pivo iz različnih pločevnik, vi pa primerjajte!
zuio, 12.07.2013 ob 08:46
Ne vem, kdo sploh še kupuje Laško in Union. Čisto predrago. Sploh ne razumem, kako mora biti tako drago.
Pri nas imamo tistih par piksen Laško&Union samo, če se treba afnati pred gosti. Piknik ali obiski.
Drugače pa je Hofer, Mercator, Tuš ali Lidl.
TI si taprav DE patriot
Ah Oh Ih, 09.07.2023 ob 21:24
Vi pa vaš Heineken. A sam zato, ker je neka blagovna znamka bi naj pa bil merilo za kakovost?
Poglejte čokolado Milka. Zadnja leta je kot bi jedel cukrani drek.
Če je nekaj “uveljavljeno” še ne pomeni, da je tudi dobro/kvalitetno.
To pa čisto drži. Ko enkrat probaš original je vse ostalo kr neki. Včasih sem si rada kupila kakšnega črnega Guinnessa, ker mi je bilo dobro. Potem sem imela priliko probati to isti pivo točeno v St. James’s Gate v Dublinu – pivska nebesa. Od takrat nisem kupila nobenega več. Isto je viskijem, ko piješ viski v pubih je to nirvana, pa sploh ne pijem drugač. Vse v trgovini kupljeno, četudi je znamka je zanič. Se ne čudim, da so pubi polni, res ne.