Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PIZDA!

PIZDA!

Če pa zdaj res nisem dobil zelene luči za žinganje….je ne bom nikoli!!!!!!
Pri sosedih imajo hrušev ožig!!!!!!!!
In ves moj trud zadnjih let z urejanjem vrta…bo očitno v kratkem šel v maloro!Uf kako sem jezen in žalosten!Skori tako,kot takrat,ko me je ljubica pustila :-(((((((((((
In baba čarovnica glumi glivo in noče drevesa posekat!Jebem ji jarca,da vzamem svojo motorko in grem v akcijo!!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:))))))))))))))))))))))))))))
glumi glivo :)))))))))))))))))
sem se nasmejala temu:))))

cmoka

Meni pa ni do smeha!Si moreš mislit,da ti gre trud 20-ih let v kurac zaradi te bolezni in ene stare čarovnice?!!!!
Cmoka Drimči!Te bom moral kaj poklicat!

Pa kaj čakaš…takoj u akcijo posekaj drevo..pa ceprav je sosedovo…babo pa…ma urihtaj jo…saj znas…Sp…ce je pri sosedih…upam, da res ne bo se pri tebi…upam…ceprav je malo moznosti, se bojim, da boste vsi sekali tam u Bovci…se tko hitro mnozi…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Fajn tolažba,ja…pa saj vem draga žabi!
🙁

Sp…ni ona kriva…da je njena hruska dobila to…res pa je koza…da ne urgira takoj…Hudo mi je…ker je hudo tebi…tko…cmoka…pa ne bod prevec zalosten

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

kaj ste pri vas tudi sekali kaj?!
Pri nas ga na srečo še ni, če pa Sp nekaj jamra…. morda se bo pa vseeno širil le proti gornjim sosedom…..

Če bom danes kaj zoprn,bom sam zaradi tega! Zato mi prosim oprostite klapa…predvsem ženski del…ker sem pač zdaj bolj jezen na vas…
😉

Saj od tam prihaja,bemti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Žverči,a je še kaj prostora v tvojem velikem srčku v malem vrabcu?
😉

zakaj?!
Če se misliš cel notri zbasati, potem me bo pa razgnalo….:-)))

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Dvoumno!

Ola

Ej, žal mi je zate, ampak pravijo: **** happenes.

Pri nas smo pred leti imeli v sadnem vrti malo morje voluharjev. Je zjebal polovico dreves (25). Pa lahko samo gledaš. Ni pomagalo ne črepinje, ne steklenice, ne strup. Skratka nič.

Vem kako se počutiš.

Upam da veter ne bo zapihal v smeri tvojega vrta.

Dobro jutro! Kaj pa če malo na kakšen urad, ki se s tem ukvarja (kaj pa vem, fitosanitarno inšpekcijo ali celo Inšpektorat RS za kmetijstvo, gozdarstvo, lovstvo in ribištvo) pokličeš in jim poveš, da je tudi v vaši bližini že…. Pa da se bo zaradi neke coprnce po vsej verjetnosti dalje širil… No, vem da ni lepo tožarit, samo 20 let dela – pri tem bi še jaz dvakrat premislila.

P.S.: Nekako včeraj ni šlo poslati tiste zadeve – dobim vedno nazaj…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

ti lumpika…a bos tiho…saj ves da vsi cajtnge berejo…bemti…

Evo, v današnjem Večeru piše…

Kaj storimo, ko opazimo značilne znake okužbe?
Takoj pokličemo fitosanitarno pristojno inšpekcijo ali kmetijsko gospodarsko zbornico…

Tako da: telefon v roke… Morda še uspeš kaj rešiti.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Hvala za nasvete…sem že v akciji!
Glede maila ti bom poslal enega drugega,ker je tisti najbrž zabasan!
Cmoka!

tako, le pa zdaj ne gre, pa ti res ni usojeno, hehehe… (samo upam, da se bo splačalo)

Najbrž je to tvoj angel varuh,pupi!
;-))

Uh, ja, moram priznat, da sem dobila zelo prizadevnega in delovnega angela varuha – me res pridno čuva…

A je šlo (po mojih podatkih ja, ker nič napak ne javlja)?

Prišlo,sam jaz imam sam en bogi ISDN…pa se nalaga in nalaga….uf,kako tega ne maram…
Cmoak Mišika

Pa bo mel Štulc spet kej povedat po TVju!!!

Štulc?moj lepi fejst frend?sam je malo lepši od mene…:-(

New Report

Close