Pizza peč na plin – ja ali ne
Na primeru kaj mislim:
Ima kdo kaj podobnega? Zadruga bo imela podobne peči za 69eur v akciji razmišljam, da bi jo rezerviral.
Pečem odlične pizze samo v navadni pečici je težko doseči enak efekt zapečenosti skorje, pečem občasno tudi zunaj v krušni, samo za to je treba čas.
Da ne bom metal denarja stran me zanima, če ima kdo plinsko peč za pizzo doma in jo tudi uporablja? Je skorja res tako zapečena kot kaže posnetek? Izgleda mi kot pizza iz krušne peči.
Thanks!
https://www.bauhaus.si/prosti-cas/zari-in-pribor/peci-za-pice
To mislim
Nevem zakaj ne naloži linka z yt.
Prijatelji so poznavalci na tem področju. Bila sem povabljena na pico iz take peči, kot na povezavi. Torej na drva. Ne rabi se veliko drv, zelo hitro se segreje na delovno temperaturo. Za plinsko peč so rekli, da ni dobra, prava. Seveda je razlika v ceni velika. Se da dobiti tudi ceneje kot je ta v bauhausu, kjer niti ni na zalogi. Pica je vrhunskega okusa in videza, pečena v minuti ali dveh.
Lačn, 01.08.2024 ob 08:51
Na primeru kaj mislim:
Ima kdo kaj podobnega? Zadruga bo imela podobne peči za 69eur v akciji razmišljam, da bi jo rezerviral.
Pečem odlične pizze samo v navadni pečici je težko doseči enak efekt zapečenosti skorje, pečem občasno tudi zunaj v krušni, samo za to je treba čas.
Da ne bom metal denarja stran me zanima, če ima kdo plinsko peč za pizzo doma in jo tudi uporablja? Je skorja res tako zapečena kot kaže posnetek? Izgleda mi kot pizza iz krušne peči.
Thanks!
Ja imam cozze 33cm klasika in sem zadovoljen.Pica je pečena v 1 minuti,treba jo 4x obrnit,da se ne zažge,tudi lepinje so super !