pizzerija in špagetarija Buf kranj – malomarneži
no pa moram še jaz eno tako temo odpret podobno kot gostilna pri jovotu.
Govorim pa za pizzerijo in špagetarijo Buf v Kranju v super novi.
No ko smo bili enkrat tam z nekimi sošolci na pijači, sem videl, da je kar en tisti kelnar al pa mogoče kar vsi tam za pultom tiste gobice ki so za na pico metal nekim tja ko so oni pili pijačo da je prletelo na mizo itd, se vam zdi to normalno, takrat mi je samo žal da nisem to povedal šefu ali kaj takega.
Pe še upam da ja tukaj kdo iz te pizzerije Buf, da to sliši.
Malomarneži, nikoli več tja na pijačo ali kaj podobnega
Bila v Bufu pomojem samo enkrat na eni solati in ene 2x v življenju na pijači in še to je bilo ene 5 let nazaj, drugače ne zahajam tja. Tiste 3x ko sem bila pri njih je bilo vse normalno, vem da tista solata je bila malce draga drugače pa nič posebnega po okusu.
Kako to misliš da je kelnar gobice za na pico metal enim na mizo? Ne razumem? A ko je pico delal in dajal gobe na pico so pomotoma gobice priletele na sosednjo mizo ali da je sosednjo mizo obmetaval z gobami?
Oni so bili na začetku zelo ok, a so se kmalu zelo pokvarili. Ne vem, zakaj. Ko smo imeli kar trikrat, štirikrat zapored poleg slabše hrane še ne preveč dobro izkušnjo z natakarji (en je še posebno izstopal), smo nehali hoditi. Verjetno se pa prav po vseh restavracijah dogajajo packarije. Bolje ne vedeti. Mi z družino res skoraj nikoli ne gremo več jest ven. Verjetno je pa v dražjih restavracijah kaj bolje?
Aja, da je prav zanalašč obmetaval sosednjo mizo z gobami haha to je pa res trapasto. Sem mislila da so mu pomotoma letele gobe povsod. Ahh ja, mogoče je poznal tiste za sosednjo mizo in so se kaj zafrkavali, tudi v tem primeru je to neprimerno sigurno saj je zaposlen tam in se mora obnašati primerno in ne kot otrok.
Cudn to, tja hodmo jest ne pet let in cist usakic je postrezba in kakovost hrane na ful visokem nivoju, tko u Lj-Brdo kot u Kr-Supernova lokalih. Nimam niti ene same pripombe edin ful skoda da so moral skenslat uno gobovo pico (al multi fungi) k je kao ni slo dost u promet. Jst sm vedno to gobovo jedu s tremi jajci na oko al pa uno svezo zelenjavo al pa solatni kroznik s popeceno zelenjavo pa tri jajca na oko gor. Noro ej…. Zdj k to pisem spet komi cakam da gremo u Kranj pa k pojemo mal setamo tm okol bazena k je otrokom zanimiv Sava p to. Tko da ja – en velik lajk za picerijo BuF
Spoštovani
Ura je 00.35 ponoči, sobota 19.11.2022 in ravno sem iz bruhanja. V piceriji Buf sem jedel okoli 20.30. Sliši se grozno in se oproščam za besede. Kolega je jedel nekaj, kar bi naj bilo podobno lazanji, bilo pa je nekaj testa z bolonsko in s preveč smetane povrhu, jaz pa pico Calzone. Moje vračanje iz WCja dokazuje, da so bile v njej verjetno pokvarjene gobe.
Sicer pa… Samo testo pa je delal nekdo, ki nima tri čiste. Testo ni bilo nič kaj drugega kot malo bolj gosta zmes za palačinke. To, da se jim je pica prismodila, pa je zgodba za sebe.
V ponedeljek jih prijavljam inšpekciji in še…
Računa nisem dobil, kelnarček pa naju je opeharil za dobra 2 i pol evra.
Res sva izpadla bedaka!