Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pizzerija klementina

pizzerija klementina

Tukaj pa gotovo poznate pizzerijo klementino iz Pungerta pri škofji loki blizu medvod
Kakšna se vam zdi hrana, meni se zdi zelo super, še posebej hvalijo pizze ki so odlične daleč naokoli.
Pa večina se meni zdi da tukaj zahajajo bolj ljubljančani, ker je ravno na taki lokaciji na stari cesti za medvode in ljubljano.
Sem domačin Pungerta ne blizu klementine ampak opažam velikokrat ko se peljem mimo opažam ljubljanske registrske tablice, na parkirišču in tudi druge.
Meni je pizzerija osebno zelo dobra, ker imajo zelo dobro kulinarično hrano in pizze, čeprav že dolgo nismo bli, saj tam ni skoraj nubenega domačina.

in iz kje prihajate večinoma v to pizzerijo.

sem iz kranja, v pizeciji klementina sem bil zgolj trikrat:

PRVIČ=ZADNJIČ=NIKOLI VEČ!!

1. na posrežbo čakaš 20+ MIN
2. na mrzlo hrano še dodatnih 40
3. ko plačaš zmrzovino ki si jo bil prisiljen pojesti te kelnar še čudno gleda (misli da moram dat napitnino)

mene ne vidijo tam nikoli več ne mojga težko zasluženega dnarja!

glede opreme je nekdo res dal dosti keša, ampak se je pa šparal pri hrani in osebju.
pa tut lokacija ni kaj posebna

no saj meni se tudi ne zdi ne vem kaj, ampak pizze pa pravije da imajo dobre.
Ko pa pogledaš zunanjost te pizzerije ja pa iz tistega konca ko prideš od medvod gor tko kot da bi prišel v texas sploh ne vem kolko streh ima ta pizzerija klementina, pa vsaka streha druge barve, pa fasade na vsaki steni mal drugač, malo lesa, malo suhomontaže itd.
Ja se pa strinjam na postrežbo res čakaš zelo dolgo npr tudi za pizze.
Drugače pa je okusno kar se dobi, ker se vidi že po izgledu da je hrana kulinarična.
lp.

Dobre pice
Prijazno osebje
Normalno cakanje

Priporocam

To je pa zgleda lastnik te picerije odprl temo, da si dela zastonj reklamo…

to sm tut js mislu.. odprl je temo da bi vidu kok je folk zadovoln z negovo ponudbo pa kok bi ga hvalil, je pa v resnici lih kotra..jah klovnič: kar seješ to žanješ

ne nisem lastnik jaz te pizzerije niti pod razno, sem pa doma blizu te pizzerije klementine tako da nisem jaz nuben lastnik te pizzerije a je zdaj jasno.

Ja… Že pred časom je bila enaka tema….pa tudi takrat ljudje niso bili navdušeni.

Kaj čmo, vsak se trudi za kruh…

no če bi bil jaz lastnik te pizzerije nebi tukaj dajal oglasa ampak na radio ali na tv, pa mogoče v revije, časopise ane.

seveda da bi. če bi ti laufal in da bi mu keš zato 😀

tko pa ga nimaš, pa morš use forume zasrat s tvojo zasvinjano klementino

A nisi v prvem postu napisal, da nisi blizu te picerije doma?

A nisi v prvem postu napisal, da nisi blizu te picerije doma?[/quote]

sam res:

lastnik alpa en k dela tam sigurno 😀

Poskrbi, da boš imel v piceriji dobro hrano, primerne cene, prijazno in hitro osebje pa ne boš rabil iskat stranke po forumih!

Gostinci pa mislite z zanič hrano, previsokimi cenami, nesposobnimi natakarji na hitro obogateti.
Ne bo šlo tako!

pa kdo spet misli da sem lastnik pizzerije LOLI.
Sem doma blizu klementine pa ne blizu, se pravi v istem kraju ki je klementina, pa nisem nuben lastnik tega, a vam je jasno.
Poznam pa lastnika nisem pa jaz lastnik, ali vam treba še narisati a kaj.
Vprašal pa sem samo kako se vam zdi kot stranke ker sem tudi jaz bil stranka tam pred leti, ampak se res predolgo čaka, a vam je jasno sedaja ni.
lp.

očitno tukaj treba res narisati da folk razume kaj hočeš povedat

dj nariš kekca pa ga pokaži šefu te gostilne, pa povej da si to misl ceu forum o njemu,

res če to nardiš ti častim večerjo

vidim da zelo poznate klementino v pungertu.
še jest ko sem doma blizu klementine ne vem tega da je tako slabo tam

Pred leti si tam jedel in zdaj si nenadoma spomnil, da bi malo poklepetal o tem? :)))))))

Dvomim, da bi si lastnik hotel na tak način delat reklamo, sploh ker imajo vedno polno kadar pridem jaz tja, poleg tega je pa avtor tele teme napisal tako slovnično skorpucalo, da je to prej antireklama.
Pice imajo odlične, pa solate tudi, zadnjič sem pa jedla še piščanca v eni taki nenavadni skorjici s pečenim krompirjem in bučkami, ta da sem zdaj postala, ko se na to spomnim, precej lačna. Sem hotela samo povedat, da grem tja občasno in da sem zadovoljna tako z ambientom, kot s postrežbo in hrano, cene pa tudi niso pretirane.

Kako da potlej od zunaj izgleda kot ena 10x doštukana in prištukana štala?

Bila sem v Klementini. Kaj naj rečem zadovoljna nisem bila. Naročila sem svinjsko ribico. Fuj bila je kot zvečiln nisem je mogla pojesti. Ko je prisel natakar in vprasal kako je bilo sem rekla, da nisem bila zadovoljna na krozniku je bilo še polovico jedi. Je šel v kuhinjo vprašat kuharja da on pove in prišel nazaj da je z njo vse ok  jo je kuhar razrezal. Sem rekla jo je probal ne razrezal dobra je. Ok. Mi pa reče naj pac pri njih te jedi ne naročim druĝic. Jedi mi ne more zamenjeat je rekel, ker je nisem takoj vrnila. Čez 5 min se vrne in naju s prijateljico vpraša, ce pa nama lahko postreže kavico ali šampanjec se odločiva za zadnje. Sem mislila da nama potem obema tega ne bo računal ampak sem se zmotila. Uglavnem ta gostilna me ne bo videla več.

Mi smo šli družinsko tja ker nismo imeli razervirano(nisem vedela da potrebujem rezervacijo) so nas dobesedno vrgli ven.

Šli smo v Sv.duh v Olivo… Zame postrežba, ambient, hrana čista 10.

Tolk o Klementini…

New Report

Close