Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pizzerija v Mariboru

pizzerija v Mariboru

Živjo! Rabim nasvet oz priporočilo za dobro pizzerijo v MB. pa še kako se pripeljem do nje, ker nisem domačinka.
Hvala in lep dan še naprej

Pomodoro (izvoz MB-center, pelješ mimo Rutarja, Obija, tam greš izvoz center. Se pelješ ravno mimo Lidla, Mercatorja, pri Telekomu – siva zgradba na levi s stolpom zaviješ levo, pelješ skozi rondo, nato pa v prvem križišču s semaforji desno. Picerija je na desni strani ceste 20 m stran od križišča. Imajo odlične pice vseh vrst)

Ancora (v starem centru -peš cona. Parkiraš na Slomškovem trgu, nato greš do Mullerja, picerija je v eni od teh ulic)

La Cantina (pod Pohorjem – glede na to, da je tekmovanje odpovedano, ne bo gužve, greš izvoz MB-Center, pelješ mimo Rutarja, v križišču s semaforji pri Obiju greš levo – mislim, da je tabla za Mariborsko Pohorje oziroma Snežno stadion. Pelješ mimo dvorca Dobrava, nato pa samo ravno skozi vse semaforje. Parkiraš pri hotelu Habakuk, na velikem parkirišču desno, picerija je v zgradbi stare postaje vzpenjače.)

Pizzeria Ali. Če prideš iz ljubljanske smeri,greš iz avtoceste na izvozu MB-jug, nato pa skozi ravno ravno ravno, mimo Merkurja, Bauhausa, Obija…
Kmalu za Obijem je odcep desno za Mb – center in Tabor, ampak ti greš še kar ravno po hitri cesti. Nato sledi 1. odcep za Pobrežje in kmalu za njim še drugi odcep za Pobrežje, ampak ti greš še kar ravno skozi tunel. Za tunelom se postavi na desni pas, ker greš dol iz hitre ceste, prideš do semaforja, na katerem zaviješ levo. Nato sledi semafor, kjer greš ravno in prispeš v veliko križišče (levo avtobusna postaja, desno železniška). Ti greš desno, mimo železniške, in po tej cesti (šentiljska) samo ravno ravno ravno, dokler na levi strani ne zagledaš velike fabrike z visokim dimnikom in tabla TSN. Tam maš pas za zavijanje levo in tudi greš levo. Če boš pozorna, boš lahko opazla tudi tablo “Pizzeria Ali”, ki te vodi levo. Nato pa samo še malo ravno in na desni strani je ta picerija.

Pa dober tek 🙂

Hitri gonzales. Meni najboljša.http://www.dostavahrane.si/restavracija/maribor/pizzerija-hitri-gonzales/

hvala vsem in fajn se mejte!!

V vseh zgoraj naštetih picerijah še nisem bila. Najboljša od teh naštetih mi je na Betnavski Pomodoro, malo dražja, a njami pizze. Katera pizza zmaga pri vas Mariborčanih?

Draš center pod Pohorjem…

No, zame vsekakor ANCORA !

toscana je boljša 🙂

s tem se pa strinjam!

tassi,
povej, kje si bila in kako je blo 🙂

Dobro jutro! Ker bolj slabo poznam MB. se mi je zdelo , da bova najlažje našla POMODORO in res, navodila so bila tako natančna, da da sva se dobesedno pripeljala pred vrata pizzerije. Noter vse polno, prijeten lokalček, prijazne natakrice in ja, fuuulllll dobra pizza. Bova še šla tja in priporočam tudi drugim!!

s tem se pa strinjam![/quote]

Jaz pa ne!

Picerija Tottapizza v Mercator centru Pobrežje po AC proti Avstrji izvoz Pobrežje iz mesta pa pač Pobrežje… Pice imajo dobre, imaš kje parkirat ker se nahajajo v Mercator centru in nasproti picerije je otroško igrišče Lumpi.

pizzerija Pomodoro je res kakovostna ,ampak delodajalka oziroma šefica izvaja neverjeten mobing na delavci kar sem videla .to ni spoštljivo do nekoga ki ji dela da ona lahko ugodno živi.hrana je kvalitetna delavci pa pod hudim pritiskom in šikaniranjem .ni mi všeč in raje sem izbrala bolj umirjeno pizzerijo kjer mi ni treba gledat izpadov nadrejenih.

New Report

Close