Najdi forum

Pizzerije

Priporočite mi kakšno pizzerijo, komentirajte katere so dobre katere slabe, pa ne samo hrana tudi odnos delavcev in wc.

primož

Jaz v Ljubljani rada zaidem v naslednje pizzerije:

– Kratohwill v BTCju
– Jurman na Zaloški – mi je poleg dobre hrane (in ne le pizze, tudi ploščo, cvrte lignje…) všeč , ker ima zunaj in znotraj tudi igrišče za otroke in imava z možem mir, imajo tudi otroške menije po ugodni ceni (npr. dunajski puranov in pomfri otr. porcija okoli 600 sit, ter palačinke….), urejen WC, prijazno osebje, otroški sedež trip trap, – skratka to so razlogi, da z otroki največkrat zaidemo sem.
– Napoli v Mali ulici (pravokotno na Trubarjevo)
– Etna v Podutiku
– Azzur na Cesti na Brdo.

Hm, mislim, da je to vse. Je pa odvisno, kakšne pizze imaš rad. Vse naštete so tanke in velike. Bolj debele z veliko testa imajo pri Julči. Mi jih ne “obrajtamo” preveč. Za kakšen večji žur pa naročimo njihovo” pizzo da te kap” in rešimo problem kuhanja.

1. Kratochwill v BTC (odlične pice in druge jedi, otroški meniji, ambient, dobro pivo)
2. Foculus (super pice, ambient)
3. Piramida (dobre pice, prijazno osebje)
4. Artičoka (dobre pice in prijeten ambient)

Velja zlasti za morske pice.

Priporočam pizzerio Piazza pri hipermarketu Živila na Parmovi.Pizze so pečene v krušni peči, dobro hrustljavo testo in ogromne velikosti.Ena velika je čisto dovolj za dva.

LP,Kaja

Emonska klet – krušna peč, full dobre pice, velike, pa cenejše kot drugje, pa še samostanski sir uporabljajo, ki je meni najboljši

Tunnel – dobre pice, vendar preveč zasoljene cene, sploh pijač

Najboljša picerija pa je Botana v Pirničah – velike pice, super solate, najokusnejše testo za pico in ravno prav obložene, cene UGODNE

Pizzerija Trta

ob ljubljanici – prule – primadona – majka 🙂

primož

A ni Botana v Lahovčah blizu Brnika?

najboljša pizzerija v LJ je nedvomno TRTA (Prule): prijazno osebje, najboljše pizze (če ne verjamete, preverite sami…)

Mojca

si redni gost?

primoz

JA!! Ravno v sredo (ali torek) sem si privoščila pizzo rukola – super!!

Moja najboljša

primadona z laškim pirom, tiste bučke jo naredijo neverjetno sočno, pa še velika je po vrhu.

primož

no ja, jaz mesa (šunke itd.) ne jem, zato ponavadi vzamem rukolo, melancano ali pa tisto z bučkami. všeč mi je tudi tuna. odločila sem se, da poskusim vse zelenjavne in ribje pizze, tako, da si bom počasi morala začeti zapisovati katere sem že, da se ne bom ponavljala…

Od sedaj naštetih manjka Favola. (Dunajska)

Dober tek!

LP
B

Primož, če boš kaj hodil v Kamnik, obišči picerijo Napoli, v centru mesta, pod gradom.

Zelo velika izbira pic, zelo prijazno osebje in seveda, kar je najpomembnejše: pice so odlične!

Naša najmlajša je alergična na pšenico, mleko, jajca, … S seboj prinesemo narejeno (zmrznjeno) testo iz Celiax moke in nam potem za tamalo posebej spečejo, tako da lahko tudi ona je tapravo pico, kot vsi ostali. Pa še računajo nam je ne.

Včeraj sem jo sprobala. Res so dobre.

Če boste zdaj med dopusti kaj po koroški hodili, priporočam pizzerijo Cosa Nostra na Ravnah na kor. Zelo dobre pizze, velika izbira. Jaz najraje jem tisto z mletim mesom in zeleno svežo papriko, ker je nikjer drugje tako ne znajo pripraviti. Sicer je pa velika izbira vseh vrst pizz in lep ambient. Cene pa so zmerne(700-800 sit), saj veste, da korošci nimamo veliko denarja……

živjo

vsi samo o picah v Ljubljani, jaz pa sem iz Gorenjske!!!!!!!!!!!!!!!!

Ta bolj pice so mi pri Gorencu v Kranju ali v sicer skromni piceriji Mlin na Prebačevem v Hrastju v KRanju!
So tudi dost poceni!!!!!!!!!

lp nataša

Živjo Gorenjci in ostali!

Odpira se nova pizzerija Origano v Škofji Loki. Poleg pizze bo ponudba temeljila na špagetih oz vseh vrst testenin, pa slastne solate. Pizzerija se nahaja v Šk. Loki nasproti zdravstvenega doma. Obiščite nas kdaj (aprila).

Nekoč je na Trubarjevi v LJ obstajala picerija Baltasar. Ve kdo, ali je tam še picerija oz. kaj je bilo s tisto?

Kotnik v Kranjski gori! Super pizze!

Trta, Kaval!!!

Kaval,Piazza, Klementina (Pungert), Foculus

Piazza, Kaval, Botana …

V Ljubljani zame najboljša Bocaccio v Šentjakobu, potem v Kranjski gori Kotnik in v Radohovi vasi (to je pri Ivančni Gorici) Kegeljček.
V vseh teh treh picerijah je postrežba kot se šika, pice čudovite in veliko izbire, cene normalne, urejenost lokala pa na nivoju.

Boter v Vrhniki, (al pa Botra – glih kontra kot v LJ.)
Murka v Kamniku,
Taberna v Šmarci pri Kamniku,
Favola v Lj.
Una pri Siesti na Brnčičevi ne vem imena, sva z možem eno zmazala v trenutku,
………….vse čiste WC, osebje O.K., tudi najboljše osebje ima kdaj slab dan……..
Piaza in Tunel (sta isti lastnik)…….

New Report

Close