Najdi forum

Pizzerije

Garaža (na Dolenjki)
včasih Oliva na Litijski
Botana Lahovče
Gorenc Kranj
Boter mi ni več všeč….
pa Tunnel in Foculus…

Na Vrhnik so dobre pice v Kašči.

Na Gorenjskem meni najboljša pica daleč naokoli v pizzeriji Pod velbi v Poljčah. Tudi prijeten ambient, domač. Skoraj vedno dobiš mizo.
Recimo Gala mi je preveč industrijska, ni domačega občutka. Grajska gostilnica je pa zmeraj nabito polna, enkrat poskusila sicer pico, pa ni bila nič posebnega. Vse ostale tam okoli Bleda, Radovljice pa nimajo neke posebne note, ne dajo vtisa …

Golobček – Vransko
Padrino – Slovenska Bistrica

Pizzerija Tonač- Cerklje pod Krvavcem! Njam!!!

Še ena za pizzerijo Tonač v Gradu pri Cerkljah (med tednom je še boljša kvaliteta, kot med vikendi, ko jih obišče veliko smučarjev s Krvavca).
Dobra pizzerija je tudi Oliva v Sv. Duhu pri Šk. Loki.

Najboljša pizzeerija je sigurno Gorenc v Kranju ni je boljše pice in pizzerije.
Vse pohvale se splača obiskat.

lp

Etna, Žiga-Žaga v Savljah, Piazza in Boter na Vrhniki (najboljsa morska pizza->sveze skoljke)
Kje na Vrhniki je pa Kasca?

Naša družinica pa hodi na pizzo v Lanterno v Ljubljani – na Viču, nasproti stare viške OŠ. Nam se zdijo zelo dobre. Še posebej je lepo, ko je topleje in se da jesti zunaj. Všeč nam je tudi Foculus kar se tiče pizz in solatnega bara, vendar nam ni všeč prostor – preveč je zakajeno in utesnjeno. Zunaj je pa kar ob cesti.

Helena

Helena

Midva največkrat zavijeva v Foculus, Azur in Kaval. Povsod so nama pizze zelo všeč, ravno tako postrežba. Prednost Kavala je, da imajo tudi veliko ostale ponudbe. Mmmmm, bo treba kmalu spet na obisk v Tacen 🙂

Kje so vam pa najboljše pizze v Mariboru?

lp Maja (eno od obeh Maj, opazla sem, da je tu še ena Maja)

Sama sem sicer z Ljublajne, a boljše pizze kot so v Papa Joe-u v Kranjski gori še nisem jedla.

Lanterna na Vicu

Najboljsa do sedaj in si ne zelim drugje vec preizkusati.

V Novem mestu pa je zakon pizzeria Chianti na Novem trgu. Ma, kako zadiši, ko ti jo prinesejo na mizo.
Zaposleni se prehitro menjajo, da bi jih lahko pokomentirala.
Prijazen pozdrav
deka

Oj,
tudi jaz sem Gorenjka.

1.Oliva (sv. Duh pri Šk. Loki); igrala za otroke
2.Moby Dick (Črnivec-Brezje); imajo igrala,samo poleti je grozna gužva.

Ja, mi iščemo pizzerije oz. gostilne z igrali, da imava vsaj malo miru.

Pozdravček

lpD

Villa Monde Spuhlja pri Ptuju, zelo prijazno osebje, mene osebno moti da ni prtov na mizah, ampak samo debele lesene mize (lepe sicer). Do WC-ja je treba po stopnicah, je pa čisto in urejeno.
Prevečkrat je gužva, cene pa so v primerjavi z LJ zelo nizke

lp
Venus

Ocvrti kalamari pri jurmanu!obup!!!gora moke in jajc nam je bilo vsem slabo.žal eni ne veste kaj so dobri kalamari.dobri so pokrita tržnica btc

New Report

Close