plača Akrapovič
Ne, se pogovarjam direkt z ljudmi, se pravi brez posrednikov.
Sicer imaš pa prav. Pa fino je slišat še nekoga, ki dela kar ga veseli.

Pa baje so neke čistke imeli pri akrapotu pred kratkim? A kdo ve kaj glede tega?

To je pa kar solidno…

Linki so pretekli, lahko še enkrat nalimate seznam.

Se priporočamo

Čistka je mila beseda. Če nisi všeč določenim osebam v firmi, le ti to nesejo naprej in se zna zgoditi, da odletiš kot gumb s srajce. Med tem pa g. lastnik svojim “najboljšim” sodelavcem kupuje pregrešno drage Audije, delavcem bo pa drobtinice postrgal z mize verjetno z zopet znižanim koeficientom delovne uspešnosti za preteklo leto, med tem ko se sam po medijih hvali z rekordnim dobičkom.

Kateri pa so dobili Audija?

Audije so pa dobili sami direktorji 5 kom.
Glede čistke je pa tko kot je zapisal Čisti, res je če komu nisi všeč hitro odletiš. Sploh ko nekateri nesposobni vodstveni kadri (ki so jih iz drugih firm vrglli ven, ker so bili dobljeni z roko v vreči), pišejo prirejena poročila vodstvu. S tem pa zakrivajo svojo nesposobnost.

Kje je pa Miloš sedaj zaposlen?

Katere pa so dobili z roko v vreči? A to morda kakšen podgurc?
jože,
ne ga s……kdo bi delal 250 ur za 700 eur?????mona,sej zato ste ovce tam kjer ste,k se z vsem strinjateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee….Jaz delam 5h ur na dan za mal manj kot 1000 eur!!!!!!

V Črnomlju se bo garalo za drobiž. Zato pa seli proizvodnjo tam kjer je veliko ljudi brezposelnih in bodo pripravljeni za vsako ceno delati.
Hvala bogu, da v Belo krajino prihaja tako močno podjetje kot je Akrapovič! A bi bilo bolje, da se po praznih Secopovih prostorih podijo miši?

se strinjam s tabo sem delal 4 leta ,placa v kurcu ce ves da en izpuh stane tok k ti dobis placo nardis jih pa na stotine na dan ,jst sem dobil 1100 place od tega 300eu za prevoz pa se 130 eu za malco zdj si pa zracunajte kake DOBRE place so en drek so .lp

Kako kaj potekajo priprave na selitev proizvodnje? A je že kaj pripeljal v Črnomelj?

Kakšni so kaj pogoji dela v Črnomlju? A je isti sistem kot v ivančni? Kdo je pa šef v črnomlju?

Res ste revčki , Če bi radi samo v službo hodili , pojdite v Javno upravo

Bodi srečen da imaš službo

Ni zlato vse kar se sveti!

kakega jurja lepo vas prosim,700€

Kakšno je kaj vzdušje pri Akrapotu v Črnomlju? A je takšno kot je bilo v Ivančni ali je bolj podobno vzdušju v bivšem Secopu?

800€

Omb kero nakladanje o moj bog!

Mogoče poznaš “fantine” ki se valjajo po pisarnah ?

Forum je zaprt za komentiranje.