Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek plača poslovnega sekretarja

plača poslovnega sekretarja

Zanima me koliko plače dobite za opravljanje dela poslovnega sekretarja?, ter koliko bi si po vašem mnenju zaslužil plačilo?, sama opravljam to delo za približno 850 € bruto, se vam to zdi primerna plača.

danes ni slabo

jaz imam bruto 1.200, pa se mi zdi premalo.

je pa res odvisno, kaj delaš,kaj znaš?
ene so samo za kavo kuhat in dvigovati telefone, pri nas v avtoprevozništvu pa delamo kot črni vse, pa še WC počistimo za sabo.

Se strinjam da imaš premalo, za taka dela bi morala imeti vsaj 5.000 €ur pa še en kredit na dobro ime…

Sama tudi menim da imam premalo, to je približno 580 neto.
Delam pa veliko stvari še poleg telefonov in sem v službi 5krat na teden po približno 9 ur, nadure niso plačane. Čeprav imam službo se mi plača zdi zelo slaba, imam pa tudi univerzitetno izobrazbo.

[/quote]

Kaj a ti si vajena, da po scanju in sranju se vstaneš in greš? Kaj pa rit pa pizdo si obrišeš al si tud premalo plačana za to?

Naša dobi po moje skor 2x tolk, ampak neto. Ja, še za all inclusive intimne usluge direktorju …

Pri meni intimne usluge direktorju odpadejo, ni možnosti da bi se spustila tako nizko.
To je samo moje mnenje, ljudje smo si različni

Za 30 ur/teden imam placo kot poslovni sekretar 600 eur neto + maksimalna se neobdavcena malica + potni stroski (vsak mesec za cca 70 eur fiktivnih sluzbenih poti).
Je pa res, da sem deklica za vse – od kadrovske, pravne… do financne sluzbe.
Edino kave ne kuham. 😉

privat sektor 1400 netto + dodatki

Malo čez 700€ + malica, potni stroški.

univerzalna… So se do sedaj plače poslovnim sekretarjem/tajnicam kaj dvignile. Kakšno je plačni razmerje med javnim in zasebnim sektorjem, kako je v kakšnih društvih in nevladnih organizacijah?

Na začetku je tajnica na DUTB imela 2000 neto. Sedaj je najbrž že napredovala…in plače ostalih tud, saj je vse potihnilo in vsi smo zadovoljni, da jih financiramo.

Ampak tele odgovor je pa zelo ku ku..
Da nekdo napiše, da 850 brutto ni slabo, ne spoštuje dela nikogar, in tudi delavca ne. Za bruhat.

Ampak tele odgovor je pa zelo ku ku..
Da nekdo napiše, da 850 brutto ni slabo, ne spoštuje dela nikogar, in tudi delavca ne. Za bruhat.
[/quote]

odvisno od dejanskega dela

To je tako tipično za nas. Ustanovimo slabo banko, ki naj bi reševala škodo, nastalo zaradi nepoštenega pridobivanja denarja in goljufanja, v njej pa na veliko goljufajo in nepošteno pridobivajo denar.
Ne razumem, ali smo dolžni imeti to telo? Nam je vsiljeno s strani EU? Ker drugače res ne razumem, zakaj so za reševanje problema pranja denarja legalizirali še eno pralnico denarja…

odvisno od dejanskega dela
[/quote]
ne piši no bedarij, to je v bistvu par evrov več od minimalne plače.
In ne že sama osnova dela vsakega p. sekretarja je zahtevnejša in je minimalna plača sramotno plačilo. takega imajo čistilke, smetarji, ali kdo je še nižji za njihovo delo.

Povprečna bruto plača in cca 200 fiktivnih potnih stroškov; sem zadovoljna. Edino na dejting portal se ne upam prijavit, ker me s povprečno plačo noben princ ne bo povohal. 😂

To je sramotno nizka plača. Se ne čudim, da imajo t.i. delodajalci težave pri iskanju novih delavcev …

To je sramotno nizka plača. Se ne čudim, da imajo t.i. delodajalci težave pri iskanju novih delavcev …
[/quote]
965 bruto, je začetna plača poslovne sekretarke, imeti mora šesto stopnjo izobrazbe, v šolah. Možnosti napredovanja pa so do 1.428 bruto.

965 bruto, je začetna plača poslovne sekretarke, imeti mora šesto stopnjo izobrazbe, v šolah. Možnosti napredovanja pa so do 1.428 bruto.
[/quote]

Začetna plača poslovnega sekretarja v šoli je 1.043,68 €, to je 23. plačni razred. Napreduje se lahko za 10. PR, tako, da je največja plača lahko 1.544,88 €.

Začetna plača poslovnega sekretarja v šoli je 1.043,68 €, to je 23. plačni razred. Napreduje se lahko za 10. PR, tako, da je največja plača lahko 1.544,88 €.
[/quote]

Da so to bruto zneski.

Da so to bruto zneski.
[/quote]

Točno tako, to so bruto zneski. Začneš v 23. plačnem razredu, napreduješ lahko do 33. plačnega razreda. Seveda zraven še dobiš dodatek na delovno dobo ter prehrano in prevoz. Je pa šolstvo nekako specifika in imaš kar precej pesto in raznoliko delo. Spoznati in spremljati moraš vse zakone.

Točno tako, to so bruto zneski. Začneš v 23. plačnem razredu, napreduješ lahko do 33. plačnega razreda. Seveda zraven še dobiš dodatek na delovno dobo ter prehrano in prevoz. Je pa šolstvo nekako specifika in imaš kar precej pesto in raznoliko delo. Spoznati in spremljati moraš vse zakone.
[/quote]

Enako velja (višina plače) za celotni javni sektor in to je plača za VI.stopnjo.
Specifike pa so povsod.

Enako velja (višina plače) za celotni javni sektor in to je plača za VI.stopnjo.
Specifike pa so povsod.
[/quote]

Poslovni sekretar v šolstvu mora imeti VI. stopnjo izobrazbe.

New Report

Close