Plača Sintal
Raje ne probaj. Začel boš kot čistilka ne kot “varnostnik”. Če boš vse požrl, ne boš težil za potne stroške, nadure, ne boš spal, in nasploh lezel v rit boš potem postal čuvaj (recepcije, gradbišča, lidl, hofer) potem pa mogoče po parih letih te spustijo na prevoz denarja ampak ti treba cel kup licenc. Plačo boš mel na začetku 850 neto, potem kasneje nekje 1100 do 1200 neto. Delal boš ruske urnike in podobno sranje kar ti povsem onemogoča normalno življenje.
Js osebno delam pr sintalu se en mesc use skupi sm pr njih slabo leto uglaunem sluzba slaba da slabse ni s temu sihtam nimas moznosti normalnga lajfa ce te dajo v trgovine delas od 8h do 4h al pa od 12h do 8h od tega so petki obvezno popoldanske sobote so obvezno jutranje pol te pa poklicejo se za ksno izredno delo varovanje ksne prireditve alpa kksna nocna uglaunem podn od podna potni stroski so placani najman kr so loh malca isto plus malco ti delno izplacajo v merkatorjovmu bonu uglaunem od sintala sam bejz
jaz sem začel delati na rampi prva 2 tedna sem delo po 8 ur zbujav ob 3:30 da sem lahko prišo na delo 20minut prej ker je blo treba odklenit rampo začetek izmene sem imel ob 4:40 1 ura nočnega dela (nisem dobil plačane vredo) potem sem delo po 10ur od ponedeljka do petka zravno sem pa imel izredna varovanja v soboto in nedeljo po kakih 4 do 6 ur dela brez kritih potnih stroškov in ne plačanih nadur za praznike delam po 12ur plačajo mi itak ne sploh ne študerite da grete v tale gnoj js se počutim ko hlapec.