Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Plača ženske

Plača ženske

Koliko je vaša plača bruto in neto po 15 letih delovne dobe, približno. In kaj delate oz. kaj ste po izobrazbi?

Moja je 2100 bruto. Brez malice in potnih stroškov. Savinjska regija.

Učiteljica: 19 let delovne dobe, ta mesec 3700 bruto + malica in prevoz.

1000 eur, 4 ure na dan, sp. Se prispevke moram placat v ostanek kao vkljucena malica+ prevoz.

poceni sem, pa pridna. Vsak delodajalec bi me bil vesel.

Odgovor na objavo uporabnika
Učiteljica19, 13.02.2025 ob 19:24

Učiteljica: 19 let delovne dobe, ta mesec 3700 bruto + malica in prevoz.

Malo morgen!

Odkrito rečeno, ne vem, koliko imam bruto in malico, prevoz skoraj nič . Vse skupaj na račun dobim okoli 2500. Bolj uradniška služba, 20 let delovne dobe, dipl. ing., Lj.

Ta pikra, 13.02.2025 ob 19:47

Malo morgen!

UČITELJ VII/2 VIŠJI SVETNIK –RAZREDNIK

Kar je maksimalni naziv, ki ga po 19 letih dela še nikakor nimaš, je po prevedbi v 36 PR in bo 1.1.2028, torej po odpravi vseh nesorazmerij 3.526. Višje ne gre.

Všteta vsa napredovanja po ocenah in vsa napredovanja v nazivih.

Ne razumem, 13.02.2025 ob 19:51

Odkrito rečeno, ne vem, koliko imam bruto in malico, prevoz skoraj nič . Vse skupaj na račun dobim okoli 2500. Bolj uradniška služba, 20 let delovne dobe, dipl. ing., Lj.

Pogledaš, koliko ti na plačilni listi piše pod bruto.

Ta pikra, 13.02.2025 ob 20:06

UČITELJ VII/2 VIŠJI SVETNIK –RAZREDNIK

Kar je maksimalni naziv, ki ga po 19 letih dela še nikakor nimaš, je po prevedbi v 36 PR in bo 1.1.2028, torej po odpravi vseh nesorazmerij 3.526. Višje ne gre.

Všteta vsa napredovanja po ocenah in vsa napredovanja v nazivih.

Ta pikra,

sem svetnica, nisem razrednik, 35 placni razred po novem: osnova 3425 eur (na plačilni listo) + delovna uspesnost, povecan obseg dela, nadomescanja – napisala sem, da sem ta mesec dobila 3700 bruto.

Ne vem, kaj vam ni jasno in zakaj malo morgen.

Btw: čakam na odobritev vloge za višjega svetnika, kar po 19 letih res ni nek presežek. So tudi mlajše kolegice že višje svetnice.

Pa že vnaprej se opravičujem za napake – preden se kdo vžge😆 Pišem na telefonu in kaka pika, strešica ipd. uide.

Dpl. Kwa?

Pa ne veš koliko je bruto? A plačilne liste ne dobiš?

Sploh veš, če ti vse obračunajo tako kot treba?

Si kt cigo sam da mu na racun kapne…

ab535, 13.02.2025 ob 20:07

Pogledaš, koliko ti na plačilni listi piše pod bruto.

Bom res enkrat pogledala, že dolgo nisem.

Anonimno 54321, 13.02.2025 ob 21:31

Dpl. Kwa?

Pa ne veš koliko je bruto? A plačilne liste ne dobiš?

Sploh veš, če ti vse obračunajo tako kot treba?

Si kt cigo sam da mu na racun kapne…

Plačilno listo pogledam le redko, ker je znesek približno isti. Itak vidim na TRR in če bi bistveno odstopalo, bi pogledala. Če bi kaj narobe obračunavali, bi verjetno kdo drug opazil in kaj rekel tudi drugim. Sicer pa nadur ne delam več, službenih poti je tudi bistveno manj in dnevnice bolj uboge, če se pa kaj zmotijo pri malici, kadar me ni, pa tudi ni kakšne posebne razlike. Včasih niti nisem pozorna, kdaj je plača.

Učiteljica19, 13.02.2025 ob 20:48

Ta pikra,

sem svetnica, nisem razrednik, 35 placni razred po novem: osnova 3425 eur (na plačilni listo) + delovna uspesnost, povecan obseg dela, nadomescanja – napisala sem, da sem ta mesec dobila 3700 bruto.

Ne vem, kaj vam ni jasno in zakaj malo morgen.

Btw: čakam na odobritev vloge za višjega svetnika, kar po 19 letih res ni nek presežek. So tudi mlajše kolegice že višje svetnice.

Sveta preproščina neuka, ta znesek osnovne plače  3.425€ bo ob dokončanju prevedbe, torej ko boš dobila vseh 6 prištetih nesorazmerij, torej 1.1.2028.

Zdaj je tvoja osnovna plača višja za 100€ v primerjavi s plačo za mesec december, še 88% razlike med staro in novo plačo se ne izplačuje.

Tole je laž. Taka grda laž.

Citirala sem učiteljico, pa ni označilo …

Ta pikra in Trendy – če sta mladi učiteljici, recita kakšni starejši, z nazivom svetnik, naj vama pokaže plačilno listo – 5 dni nazaj sem dobila placo 3732,56 bruto oz. 2304,10 eur neto (skupaj z delovno uspešnostjo, povečanim obsegom dela in nadomeščanji). 35. plačni razred.

Ne vem, zakaj bi se kdo lagal o višini plače navzgor (razumem, da ljudje zaradi fovšije lažejo navzdol).

2.900 bruto. 17 let delovne dobe. Vodja oddelka. Nedokončana fakulteta. V hišo prinesem 8 kratnik svojega stroška.

premalo, 15.02.2025 ob 15:39

2.900 bruto. 17 let delovne dobe. Vodja oddelka. Nedokončana fakulteta. V hišo prinesem 8 kratnik svojega stroška.

To je res premalo za vodstveno delovno mesto, ampak vsaj po pravici poveš, za razliko od navadnih delavcev, ki vsi po vrsti govorijo, da imajo 2.000 neto.

Saj veš ‘po novem’, da malcaš posebej? 🙄☺️☺️☺️ Občinske so perle.

Mogoče ioe,kjaj točno 😂🙄☺️

In kje boga reva deka za 29 bruto?

Učiteljica19, 15.02.2025 ob 15:29

Ta pikra in Trendy – če sta mladi učiteljici, recita kakšni starejši, z nazivom svetnik, naj vama pokaže plačilno listo – 5 dni nazaj sem dobila placo 3732,56 bruto oz. 2304,10 eur neto (skupaj z delovno uspešnostjo, povečanim obsegom dela in nadomeščanji). 35. plačni razred.

Ne vem, zakaj bi se kdo lagal o višini plače navzgor (razumem, da ljudje zaradi fovšije lažejo navzdol).

Ocitbo res ne znaš prebrati svoje plačilne liste in ne razumeš, kaj kaj pomeni.

Še ponovim

Sveta preproščina neuka, ta znesek osnovne plače 3.425€ bo ob dokončanju prevedbe, torej ko boš dobila vseh 6 prištetih nesorazmerij, torej 1.1.2028.

Zdaj je tvoja osnovna plača višja za 100€ v primerjavi s plačo za mesec december, še 88% razlike med staro in novo plačo se ne izplačuje.

New Report

Close