Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Plače iz proračuna

Plače iz proračuna

Kam vodi takšno nezadovoljstvo z višino plač, plačanih iz proračuna.
Občutek imam, da plujemo v nevarne vode.

Ko bo proračun v bankrotu se bodo tudi voli, ki se futrajo iz državnih jasli ovedli:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

in ostali bodo samo Avseniki

In Slaki…

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Slabše nam gre kot v socializmu za časa SFRJ.In še slabše bo.

Potem pa pot pod noge in na Kubo, aja tudi tam so začeli z reformami socializma. Žal.

Četudi se današnji kapitalizem kaže v vse slabši luči.Verjetno je ta sistem pravi a gre v zgrešeno smernico.Gospodarstvo gre navzdol,slabša se socialni položaj,vse več je stavk…Seveda saj si želimo kapitalizma četudi je ta vse slabši.

Slabše je kot v SFRJ, to je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}! Da gre pa kdo na kubo o tem ne odločaš ti boss…Če ti ne paše živeti z drugače mislečimi, pa ti pot pod noge in drugam…

Ja takrat smo morali kot najrazvitejša republika za nerazvite Yu republike dajati tudi finančno pomoč.

Zdej nismo sposobni finančno pomagati niti svojim džavljanom hehe…Pošiljamo pa seveda denar v EU, takrat smo v Beograd za tanke, danes pa za patrije…Isti šmorn, samo da smo danes revna država, takrat smo bila pa bogata..

Polpretekla zgodba se nekako ponavlja .

V EU za patrije ? Hahaha.

Tričetrt projektov je sofinanciranih s strani EU, dajta malo splezati iz svoje luknje in pogledati izven okopov “tekstilnih tovarn”.

tep pa se zelo kolca po realsocializmu.Jaz sem pa sedaj bolj zadovoljen. Mi vsaj ni treba hodit v dolančevo trgovino, da bi dobil prašek, olje, kvalitetno meso ipd. Kar na Kubo, še ti.

Evo pa se je Janševec moral oglasiti hehe! Marsikaj v Sloveniji je bilo tudi sofinancirano s strani SFRJ…Elektrarno Krško kdo je zgradil? Fabrko Ravne, Jesenice, kdo? Ja ena patrija je zadostovala za brezplačne vrtce za celo leto…Torej deset patrij deset let…Kako bi izbolšali navadnem delacu položaj…Vse vajeti ima Janša, rasporeja denar tam k mu paše….Ne za delavca, ker ne pozna njegocega položaja…Pač ima miljone na računu in misli da vsi tako živijo…

Vse to se je zgradilo z tujimi krediti, ki jih še sedaj odplačujemo.

Če bi bil delavec s 500 e plače ali pa še manj bi gotovo drugače govoril.

Že marsikdo je napisal, da če nisi zadovoljen v službi iščeš pač drugo. Tudi jaz sem jo, in se mi je na srečo izšlo. Če ni delovnega mesta v tvoji smeri moraš pač probati kaj drugega.

Vse to se je zgradilo z tujimi krediti, ki jih še sedaj odplačujemo.[/quote]
A res al kaj? Kdo pa odplačuje kredite za dars? Za denar , ki ga je Zidar po nepotrebnem trošil? Seveda je za Zidarjem stala RKC tko da je bil dasa, kar se vlade tiče …hehe ne mi govort o kreditih, takrat je bila država zakreditirana do amena, danes je pa narod, bolj zakreditirani nismo bili nikoli…Kolikokrat je šla država darsu za poroka? 20X in to v času sedanje vlade…Upevaj ti to kermu , ki je poneumljen, meni ne moreš…

Ah ondi, tako kot je boss, so se v prejšnem sistemu močno nakradli, danes pa pač sedi nekje na dobrem položaju, seveda s pomočjo nekih vez iz prejšnega režima in mu sedanja kapitalistična ureditev zelo paše, ker ve da ne more navadn delavec imeti več kot on ali enako…Slovenska fovžarija…Da ja sosed ne bo imel bolšga avta…Verjem pomladek je že zrastev in imajo volilno pravico, tako da se bo stanje zelo spremenilo na teh volitvah, ne bi bil začuden, če bi celo v parlament vstopili stranke, ki do sedaj nikoli niso bile…Verjamem da se bojiš socialne države, saj bi ti država vzela del in dala delavcu!Tud to pride dragi boss nč bat…Delavci ne bojo dolgo tiho!

Danes je pa zelo zelo težko najti službo.Brez zvez ne gre.

Gre , če želiš delati za 350-500 eurov, jo dobiš koj…Da bi pa mel čez 1000 eurov pa rabiš veze ja!

Recimo, da tole 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}-tno drži. Vendar je še vedno velik poudarek na:

aha, če se kdorkoli ne stinja z današnjo vlado in njenimi ukrepi, pa kar na Kubo z njim, kako Janševsko.

Peče je že enkrat povedal v državnem zboru, da naj vlada zamenja narod, ker narod je slab, vlada pa dobra.

soustvarjali smo to državo, sodeloval je sleherni Slovenec, zato si tudi sleherni slovenec zasluži dostojno življenje, sploh če trdo dela.

bo zanimivo brati te iste, ko se bo zamenjala vlada, upam samo, da ne boste spreminjali nickov.

Ninej še ti na kubo. Pa pohiti bo letalo kmalu polno.

Vse to se je zgradilo z tujimi krediti, ki jih še sedaj odplačujemo.[/quote]
A res al kaj? Kdo pa odplačuje kredite za dars? Za denar , ki ga je Zidar po nepotrebnem trošil? Seveda je za Zidarjem stala RKC tko da je bil dasa, kar se vlade tiče …hehe ne mi govort o kreditih, takrat je bila država zakreditirana do amena, danes je pa narod, bolj zakreditirani nismo bili nikoli…Kolikokrat je šla država darsu za poroka? 20X in to v času sedanje vlade…Upevaj ti to kermu , ki je poneumljen, meni ne moreš…

Ah ondi, tako kot je boss, so se v prejšnem sistemu močno nakradli, danes pa pač sedi nekje na dobrem položaju, seveda s pomočjo nekih vez iz prejšnega režima in mu sedanja kapitalistična ureditev zelo paše, ker ve da ne more navadn delavec imeti več kot on ali enako…Slovenska fovžarija…Da ja sosed ne bo imel bolšga avta…Verjem pomladek je že zrastev in imajo volilno pravico, tako da se bo stanje zelo spremenilo na teh volitvah, ne bi bil začuden, če bi celo v parlament vstopili stranke, ki do sedaj nikoli niso bile…Verjamem da se bojiš socialne države, saj bi ti država vzela del in dala delavcu!Tud to pride dragi boss nč bat…Delavci ne bojo dolgo tiho![/quote]

Najbolj socialne države so skandinavske države. Za socialo moraš biti zelo bogat. Upam, da bo tudi Slovenija šla po njihovih poteh.
Veš, jaz sem tako bogat, da je bilo urednika sram dati moje podatke v zadnjo objavo bogatašev. In vse sem nakradel v gnilem socializmu.

hahaha, če mi plačaš karto, grem rade volje malo na izlet, pa ti potem iz prve roke povem kako je tam.

New Report

Close