Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo Plače reačunovodij

Plače reačunovodij

Pozdravljeni!
Mene pa zanima koliko približno znaša plača računovodje z visokošolsko izobrazbo.
Sem še študentka, pa me zanima, kakšna približno bo moja plača enkrat v prihodnosti.
Lep pozdrav!

v LJ boš po faksu začela s 140-170 jurji neto plače. hitro boš na 250. nato boš kar nekaj časa tam, dokler ne postaneš šefica računovodstva ali financ v kakšni firmi. tam boš imela 300-500 jurjev, lahko pa tudi več. to so moje izkušnje.

Hvala za odgovor, sliši se kar lepo, sicer pa sem jaz iz Maribora.

Sliši se preveč lepo, da bi bilo res.
Sama sem vodja računovodstva v državni upravi, 17 let službe, visoka izobrazba, plača cca 215000 SIT, v prihodnosti ne kaže več, da bo kakšna resna rast v višino. Verjetno je v nekaterih gospodarskih firmah res tako kot pravi zgoraj johnny …

vodja računovdstva državni upravi ni niti približno enako kot v gospodarstvu. sem bila oboje (oziroma eno sem še vedno) in tudi podatki o plači so pravilni.
Včasih (ne takrat, ko dobim plačo) bi z veseljem šla nazaj v javno upravo.Zares ni primerljivo niti količina niti zahtevnost dela.
Glede plače 215 tisoč pa odvisno kje v javnbi upravi in v kaknem nazivu (ne govorim o vodji računovodstva) pač pa o nazivu svetovalev i, II III, višji svetovalec in podobno.
Pa še to ali visoka strokovna ali univerzitetna izobrazba.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close