Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek plačevanje položnic

plačevanje položnic

Kako plačujete položnice? Klik, teledom, trajnik, na bančnem okencu, pošta? Meni se zdi, da so provizije hude. Kaj se najbolje izplača?

LP

trajnik + klik

Trajniki in elektronsko bančništvo. Če ima neko podjetje več TRRjev nakazujem na tistega, kjer mi ne zaračunajo provizije (če je na “moji” banki). Okenca so pa svinjsko draga – na banki ali pošti.

Klik NLB. Imajo pa sedaj na Mačkovi okenček za plačevanje vode, elektrike in snage, tako, da lahko to narediš vse naenkrat brez provizije.

lp

Preko spletne banke.

Tudi jaz preko spletne banke. Najceneje pa še nikamor ni treba hoditi. Lahko tudi ob 10h zvečer, če mi glih paše 🙂

Spletna banka

S trajnikom je najceneje in najenostavneje – praktično nimaš nobenega dela, le za evrčke na računu moraš poskrbeti :).

Jaz imam sicer e-poslovanje preko NKBM – čisto na frišno. Ma meni obračunajo 0,29 EUR provizije na položnico. Kaj je to sploh prav? Kako je prid drugih bankah?

Preko net-stika SPARKASSE,
je brezplačno
ni provizije in
lahko plačam kadakoli se spomnim (tudi ponoči)

Zakaj pa ne bi bilo prav?

Čeprav imajo nekatere hranilnice zankerat še nizko provizjo za plačilo položnic je najbolj smotrno in priročno uporabljati elektronsko bančništvo.

Plačujep odo doma, preverjaš stanja na svojih računih….depoziti, naročila….vse pa je zelo preprosto.

Trajnik in Net Stik

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

SKB Net.

Klik NLB, prej pa dolgo Teledom..

KLIK NLB že dolga leta.

odvisno od banke, vendar sta pri vseh najugodnejša trajnik in klik. nekateri imajo pa trajnike brez provizije.

Trajnik ali pa na bankomatu tudi lahko plačaš.

New Report

Close