Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek plačilni razred 19 koliko bruto- neto

plačilni razred 19 koliko bruto- neto

koliko je plače v plačilnem razredu 19, ter kateri dodatki spadajo zraven (minulo delo..)

V JS je 19 PR vreden 887,67€, dodatek na delovno dobo znaša 0,33{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} za vsako dopolnjeno leto.
Dodatek je lahko še nočno, vikend, praznično delo, kake uspešnosti, stimulacij… ni.

887,67€ bruto

Z malico in prevozom dobim cca 750 € neto izplačila.

In voziš se 3 km ali 60 km na eno stran … ?

Prevoz in prehrana nista del plače, prevoz je odvisen od oddaljenosti prebivališča od službe, v JS pa je nadomestilo za prehrano 3,57€/dan.

Imam 19 plačilni razred. Delam 8 ur dnevno/ 40 ur tedensko. Morebitne nadure niso plačljive.

Delovna doba 7 let.

Neto plača (skupaj z dodatkom na delovno dobo, ostalih dodatkov nimamo) 666,90 EUR; prepisano iz včerajšje plačilne liste.

No, ljudje, da boste vedeli. To so plačilni razredi v katerih so srednje medicinske sestre. Samo toliko, da pomislite, ko boste naslednjič hoteli udrihat po zdravstvenih delavcih, gasilcih ali policajih v sklopu javnih uslužbencev.

A je kje zapisano koliko bi znašala plača za 34. razred? Imam možnost nove zaposlitve in mi nudijo 34. razred v javnem sektorju.
Sedaj prejemam v privat firmi 1500e bruto.

Izobrazba je visokošolska – star sistem.
kakšne imam možnosti napredovanja?

Plačna lestvica je javno objavljena. Pogugljaj.
Od nekoga z visoko izobrazbo “še meni pomoč” bi bilo pričakovati da se znajde v “osnovnih” iskanjih.

Pozabila sem dodati da dodatek na delovno dobo (7 let) znaša 11,98 eur. Nimam nobenih drugih olajšav (otrok itd.)

v katerem plačilnem razredu pa so čistilke in vzdrževalci na KC, in koliko je plače bruto-neto?

Dobivajo dodatek do minimalne plače ali pa so na račun delovne dobe in napredovanj (pa ne govorim samo o 10,15 letih) tik nad mejo za minimalca 🙁

Kako pa se izračuna približna plača, če vem kolikšen je znesek bruto, rada bi pa neto?

http://www.davkoplacevalci.com/racunajmo-na-prste/izracun-place

New Report

Close