Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Plačilo po predračunu

Plačilo po predračunu

Kupujem en izdelek pa so mi danes napisali če plačam po predračunu na njihov Trr me pride brez poštnine če pa plačam ob prevzemu pa je poštnina. A se to po predračunu , da plačati na pošti kako to zgleda?
Hvala

na predračunu je TRR. na pošti vzameš upn in nakažeš na TRR, naveden na predračunu

ampak glede na navedena vprašanja, ti tak postopek močno odsvetujem, plačaj raje po povzetju, dvomim, da si sposobna izvesti plačilo prek upn.

Star sem 13 let in nišem še nikoli imel takega nakupa pa ni treba ravno takoj žalit. Pa hvala za odgovor.

Star sem 13 let in nišem še nikoli imel takega nakupa pa ni treba ravno takoj žalit. Pa hvala za odgovor.[/quote]

ni bila žalitev, ampak resen nasvet. če zamočiš pri nakazilu, se lahko posloviš od celotnega zneska predračuna.

Pojdi s predračunom na pošto, tam vzemi UPN obrazec in natančno izpolni podatke, posebej pa je pomembno, da se ne zmotiš pri številki TRR-ja.

pa še to, če je firma varna in poznana, to naredi, drugače se lahko zgodi, da ostaneš brez denarja in brez izdelka. Če nisi prepričan, raje plačaj po povzetju. Pa dober nakup želim:)

Hvala Julka čebulka 😉

Ali pa prosi kakega odraslega, da ti to uredi. Otroci res ne morete vsega znati. Kaj pa kupuješ takega prepovedanega, da mama ne sme vedeti?

Računalniško igrico.

Ve kdo kaj o spletni strani ‘dragacena.si’? rada bi naročila kremico za obraz po predračunu, vendar nisem najbol prepričana kako je s to spletno stranjo.

napaka ‘dragocena.si’ sem mislila

”CC krema Blur 10 v 1 za zakrivanje nepravilnosti”
http://www.dragocena.si/cc-krema-blur-10v1-za-prekrivanje-nepravilnosti

Je ktera mogoč že naročla tole kremico?

Js sem pri njih že precej naročala in me še niso razočarali. Pa njihova online pomoč je fenomenalna, vedno mi kaj dobrega svetujejo in valda še kaj vmes prodajo 🙂
Jaz tudi nisem bila prepričana na začetku sam pol sam pogledaš njihov fb page in vidiš kok fanov in dobrih ocen imajo in te malo manj skrbi: https://www.facebook.com/dragocena.si/
Pa še ful blogerk jih hvali.

New Report

Close