Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek placna reforma

placna reforma

“Vlada je rok za parafiranje kolektivne pogodbe podaljšala do srede do 15.00.” Kaj je zdaj so podpisali? Noben nič ne poroča kje ste novinarji..

sem zaposlen v JU v skupini J in me sploh ne zanima če podpišejo. V bistvu ne dobimo skoraj nič. Razen to, da ne bo več dodatka k minimalni plači, ampak bo vse to minimalna plača. Končno nakazilo bo enako.  V mojem primeru bodo dodatek k minimalni plači ,ki je sedaj 200e samo preimenovali.

TO JE ENO NAVADNO  ZAJEBAVANJE LJUDI, IN SKRAJNI ČAS JE, DA SE ENEMU ODŠRAVFA GLAVO.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2123, 13.11.2024 ob 16:45

sem zaposlen v JU v skupini J in me sploh ne zanima če podpišejo. V bistvu ne dobimo skoraj nič. Razen to, da ne bo več dodatka k minimalni plači, ampak bo vse to minimalna plača. Končno nakazilo bo enako.  V mojem primeru bodo dodatek k minimalni plači ,ki je sedaj 200e samo preimenovali.

TO JE ENO NAVADNO  ZAJEBAVANJE LJUDI, IN SKRAJNI ČAS JE, DA SE ENEMU ODŠRAVFA GLAVO.

In ne bo dolgo čas (ko stara garda gre), ko ne boste v DSO in ostale domove  mogli nikogar dati. Še ven jih boste morali vzeti.

Zdaj je prostih že 1000 postelj. Pa še nikogar ne skrbi.

kaj zdaj, 13.11.2024 ob 16:35

“Vlada je rok za parafiranje kolektivne pogodbe podaljšala do srede do 15.00.” Kaj je zdaj so podpisali? Noben nič ne poroča kje ste novinarji..

Dogodki in odmevi, Radio Slovenija, 15.30

Se ne strinjam s tabo in podpiram reformo. Sem skupina J 33. razred in v mojem primeru kot je napovedano pričakujem vsaj okoli 200e več neto plače kar pa ni slabo. Poleg tega je J skupina najbolj podcenjena in si zaslužimo večje plače.

sdadas, 13.11.2024 ob 17:27

Se ne strinjam s tabo in podpiram reformo. Sem skupina J 33. razred in v mojem primeru kot je napovedano pričakujem vsaj okoli 200e več neto plače kar pa ni slabo. Poleg tega je J skupina najbolj podcenjena in si zaslužimo večje plače.

Katera dela pa so v JS dobro plačana razen velikih šefov?

nobena saj zato je pa reforma, da se dvigne plača vsem za 20-25%, da se plače približajo plačam zasebnemu sektorju…

Kaj pa delas s 33 razredom placna skupina J? A ni max. 32 razred za to skupino?

Mnogim paše ta zajebancija. Ko se bo nekomu odfuzlalo in bo začel ljudi streljati po cesti iz obupa, ker ne bo imel več kaj zgubiti, bo prepozno !

Jaz ima 33. Začel sem z 23. Plača bi se mi po novem kar povečala, ker bi mi poleg večje osnove prišlo več tudi na nočne in nedeljske.

sdadas, 13.11.2024 ob 17:35

nobena saj zato je pa reforma, da se dvigne plača vsem za 20-25%, da se plače približajo plačam zasebnemu sektorju…

Plače v zasebnem sektorju so za 30% nižje v povprečju, tako da se boste z dvigom bolj malo približali :)))

New Report

Close