Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Placujemo ceno veleproTesta kar 5 mrtvih danes

Placujemo ceno veleproTesta kar 5 mrtvih danes

Evo, to je to, za 2, 3 dni je bil porast primerov, sedaj s slabima dvema tedna zamika pa mrtvi, preprican sem, da vsak večji protest prinese covid smrtno zrtve med protestniki vsaj ali ali pa vsaj 3 kot zadnji, tako mislim, Bog z vami. Držimo se!

Odgovor na objavo uporabnika
Politkolesarck, 11.06.2021 ob 12:50

Evo, to je to, za 2, 3 dni je bil porast primerov, sedaj s slabima dvema tedna zamika pa mrtvi, preprican sem, da vsak večji protest prinese covid smrtno zrtve med protestniki vsaj ali ali pa vsaj 3 kot zadnji, tako mislim, Bog z vami. Držimo se!

in protest v Ljubljani je prinesel mrtve v Prekmurju? Da ni slučajno vaša SDS strokovnjakinja za Covid dr. Bregantova kihala na Rožniku in okužbo razširila po Ljubljani in širše. Kot je nekoč dejala, je nosila masko tudi v naravi, čeprav okoli nje ni bilo več km nikogar, vse z namenom da njeni (super kužni) aerosoli ne okužijo drugih. Zadnje čase pa kar brez maske na Rožnik hodi…

Kaksen bog z vami.?   Cepljenju se lahko zahvalimo, da pada stevilo zrtev.

nova
Uredništvo priporoča

Eni spremljate samo proteste. Kaj pa fuzbal?

Ne veš, česa se desničarji bolj bojijo – protestnikov ali igle?  Pejte se že enkrat cepit, da boste varni, biciklisti bodo pa že sami potem v okužbah in hudih mukah umrli.

 

Nekako je zdaj videt, da so tile anticepilci, antimaskarji levakarski, najbolj trdoživa populacija v Sloveniji. Vsi drugi zaradi njih umirajo, samo oni ne. Očitno imata Bog in naravna selekcija rada komuniste.

Zdaj umirajo cepljeni ne pa protestniki.

Lani ni bil noben cepljen pa je število še bolj padalo.

Čas je, da se ukine hitre teste in PCR teste, tudi strokovna skupina daje neke čudne podatke in ne posluša gospoda Janeza Janše, ko bi bilo treba, prav tako je treba ukiniti ustavno sodišče. Uvesti moramo ukrep, da gospod Janez Janša osebno preko tviterja imenuje okužene in se jim odredi karantena, ker se bo sicer levakarski covid še naprej neovirano širil.

ja in pozabil si da moramo ukiniti poleg ustavnega sodišča, tudi vsa sodišča, saj razsojajo v škodo Janši, morali pa bi ga podpreti pri vseh svinjarijah in STA je treba ukiniti in vse medije, ki pišejo proti Janši!!  Pravzaprav mu zdravniki zdaj pomagajo, saj so pobili že skoraj 5000 starčkov v DSO, kjer je že skoraj vse prazno, še novih DSO ne bo treba graditi, pa pokojninski sklad se bo uravnal, bo lahko SDS porabila denar za svojo stranko!

New Report

Close