Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Planet niburi

Planet niburi

http://m.disclose.tv/news/nasa_confirms_planet_nibiru_is_coming_toward_earth__nibiru_will_be_a_life_ending_event/131025

Spodaj berem temo o nekem forumi cvek123 in grem pogledat. Kot zakleto me pritegne le ena tema in ta je bila dovolj, da sem vznemirjena! Gre se o nekem planetu in nasa naj bi potrdila da bo 23.9 konec sveta. Ker me take novice iztirijo sem seveda sedaj cela panicna. Marsikomu bo morda smesno ampak mene je tega kar groza. Ce kdo najde slo clanek se priporocam.

http://m.slovenskenovice.si/bizarno/pripravite-se-kmalu-silovito-trcenje-planeta-x-v-zemljo

Nasla clanek v slo.

Ne vem kaj te skrbi? Skrbi.lahko zgolj t.i ateiste in verjetni muslimane hindujcenin podobne;katoliki smo lepo varni;tomicka pa…. njo bomo z zegnano vodo poskfopil da se strezni

bodimo realni, nasa ni potrdila ničesar, če bi ta planet sploh ibstajal in bi res 23.9 letos trčil z zemljo bi ga danes že videli un z navadnimi daljnogledi na njem “šteli rožice”…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Nevem zakaj, vendar vsako leto ko objavijo da bo konec sveta, me kar zmrazi. Pocutim se povsem nemocna, vsa panicna najraje bi prezivela tisti dan samo z svojimi in sploh nebi sla od doma. Prav groza me je, ce bi bil moj otrok ta dan drugje kot jaz in ce pride do take tragedije. Res sem bolana in se ze sedaj cmerim ker ful vpliva name. Prav vsakic ko kliknem teme o koncu sveta, mislim da mi do napovedanega datuma skrajsa vec let zivljenja.

Nibiru.

Nevem zakaj, vendar vsako leto ko objavijo da bo konec sveta, me kar zmrazi. Pocutim se povsem nemocna, vsa panicna najraje bi prezivela tisti dan samo z svojimi in sploh nebi sla od doma. Prav groza me je, ce bi bil moj otrok ta dan drugje kot jaz in ce pride do take tragedije. Res sem bolana in se ze sedaj cmerim ker ful vpliva name. Prav vsakic ko kliknem teme o koncu sveta, mislim da mi do napovedanega datuma skrajsa vec let zivljenja.
[/quote]
Take novice si izmišljajo razni sociopati samo zato, da strašijo naivne nevedne ljudi.

Tega je kolikor hoces se slike piglej nezemljanov anuaki itd. Pride Jezus in bo mir .

Prvega strašenja s koncem sveta sem se tudi jaz bala in verjela. Skoraj vsako leto kaj napovedujejo, pa smo še vse preživeli. Tudi tega bomo.

Vsako leto je za par milijonov ljudi konec sveta. Vsak slej, ko prej pride na vrsto …

O tem nima smisla razmišljat. Napovedovanje konca sveta obstaja že od nekdaj…veliko napovedi o koncu sveta, vesoljni potopi, ampak vse zgrešene. Od apokaliptičnih religij, njihovih prerokov itd. od tega da bodo samo verniki šli raj, nebesa itd. v zgodovini ni nikoli manjkalo. Vedno se je izkazalo, da je to zraslo v bolnih glavah posameznikov, ki prenašajo vse to na svoje zaslepljene vernike. S prestrašenimi ljudmi je najlažje manipulirat in to mojstri religij zelo dobro vedo.

Nasa ni nič potrdila.

Ja, pa nče ne berete. Jaz vam že par mesecev pišem, da bo letošnji konec sveta 23.9., ne vam zdaj bit žal, ker si niste prav cajt privoščili, jaz sem si. Za prihodnje leto pa še ni točno določeno, glejte, da se boste vsaj takrat prav cajt pobrigali.

In kako kaj preživljate zadnje ure sveta?
🙂

beremo MON in se režimo 😉

A kdo ve, kdaj je na sporedu naslednji konec sveta?

Dragi farani,
z navdušenjem Vam sporočam novico iz Vatikana, da je Gospod Bog odobril odlog projekta Konec Sveta september 2017 na naslednje leto.
Za novice pa lahko redno spremljate spletni portal YouTube pod že znanimi ključnimi besedami.

Hvaljen Jezus.

New Report

Close