planet zdravja-ali res učinkuje?
Sam sem opravil pregled krvi v ordinaciji As An d.o.o. (=Planet zdravja).
Sam pregled poteka tako da te priklopijo na neke elektrode na večih točkah telesa in te priklopijo na računalnik. V treh minutah računalnik izpiše 117 parametrov raznih zadev (krvni parametri). Po izpisu ti svetovalka pove, kaj se naj bi bilo narobe z vami in katera njihova olja naj bi vam pomagala. Seveda najprej zaračunajo za pregled, potem pa še za vsa olja (sam hvalabogu nisem nasedel). V mojem primeru naj bi bilo hudo narobe s krvjo (kalcij, hemoglobin, glukoza, holesterol…) in bi po njihovo potreboval za zdravljenje 6 različnih olj, ki jih proizvajajo..
Čez dva dni sem opravil pregled krvi še pri osebni zdravnici, da se prepričam, če je vse res tako hudo z mano (namreč drugače sem zdrav in se počutim odlično). In glej ga zlomka…moja kri pregledana v pravem laboratoriju je bila čisto uredu (VSI PARAMETRI)!!!
Pustimo pri strani to, da sem bil naročen na uro ampak useeno čakal 45 minut, svetovalka je med mojim pregledom govorila po osebnem telefonu več kot 10 minut,…
Po domače povedano PLANET ZDRAVJA ali AS AN d.o.o. je en VELIK NATEG!!!!
Lp Primož
Jaz pa ne mislim tako.
Osebni dr mi je ugotovil težave na določenem organu (nič resnega, a vseeno težava), in sem šla v Planet za hec, da vidim kaj bodo rekli. In glejga zlomka – v Planetu zdravja so mi to s to napravo samo potrdili, poleg tega pa ugotovili še težave z eno žlezo, kar sem sumila tudi sama, a pri osebnem dr. na krvnem testu ni pokazalo nobemih posebnosti.
Jaz sem bila nad njimi kar pozitivno presenečena – imel me je dr. Grishin.
Nabavila sem tudi olja in bomo videli. Na krvne teste k osebnem dr. bom šla čez 1 mesec.
Čeprav je to stara tema, bom vseeno še svoje mnenje podala oz svojo izkušnjo. Deluje! Po dolgoletnih izkušnjah moje mame, pred kratkim še fant preizkusil ter en kolega. Na vseh je delovalo in pozdravilo zadeve, ki jih uradna medicina ni mogla, oz jih je le delno, to pa s pomočjo goooore tablet. Tablete se sedaj veselo nabirajo v škatli, mi pa lahko samo častimo in se hvalimo gospej Irmi za vso pomoč.
Lp;P
Res je, če pogledate na portal AJPES sta imela v 2011 cca 1.300.000 evrov (ja prav ste prebrali en miljon tristotisoč evrov) zaslužka od svoje dejavnosti.
Torej, njuna olja res delujejo.[/quote]
Pri zdravju in važen denar ampak je važno moje zdravje pa mi dol visi kolko zaslužijo. Tak da naj vam ne bodo te št. na ajpesu v napoto.ČE OLJA POMAGAJO POTEM POMAGAJO. Vi gospod pametni pa si tudi nekaj IZMISLITE DA BOSTE LETNO ZASLUŽILI 1.300.000 EUR NE
lp
Joj, ne razumem ljudi, ki imajo tako veselje blatit in pljuvat zadev, ki jih očitno ne poznajo, oz bolj kot ne poznajo, ne preizkusijo. Jaz osebno in moja družina, predvsem mama, ki je z njihovo pomočjo pred 6 leti prebolela raka imamo zelo dobre izkušnje. Samam imam dva majhna otroka, pa vsakič ko imamo kake zdravstvene težave, pokličem go. Irmo in ji verjamem bolj kot pa pediatru oz uradni medicini. In vedno, prav vedno je otrokom pomagalo. Ne bom dolgovezila, rekla bi samo to, če že, naj kritizirajo tisti, ki so bili na pregledu, se držali priporočene prehrane, ter jemali olja. Če rezultata ni bilo naj kritizirajo oz povejo svoje mnenje. Ne pa čisto tako, po slovensko kritizirat vse povprek!
Lp
Pozdravljeni,
stara sem 20 let in sem opravila pregled… Ker je tempo danes zelo hiter in nimamo časa za zdravo prehrano si kdaj pa kdaj privoščimo kakšen burek ali kaj podobnega. Ko sem videla izvide me je rahla panika in sem začela uživati hrano in olja. Po tednu dni so se začele videti spremembe. Veliko več energije, telo se ni počutilo preveč težko, nisem bila več utrujema.. ugl.pozitivno. Naslednjič sem šla spet na pregled in rezultati so bili drugačni. Veliko bolj pozitivni. Npr ščitnica je začela delovati….Je res da so olja zelo draga… :/ ampak jih priporočam vsem. Res. Raje zaužijem naravno stvar, kott pa da bi spet bila na antibiotikih ki pa itak niso nič zdravi za telo… Neboste verjeli ampak ta pregled je opravila tudi mama.(42). Redno se je držala diete oz načina priprave obrokov. Ona je namreč imela izredne probleme z želodcem. Naredila je veliko pregledov od gastroskopije, do kolonoskopije al nekaj takega… in ko je začrela uživati ta olja… Povsem brez bolečin, problemi in vnetja so bila odpravljena. Na pregled je šla tudi stara mam (67) … Veliko boljše počutje.. Ugl nam je res pomagalo. Je pa res da smo ljudje različni in vsak organizem sprejme drugače.. Je pa povsem naravno in to je v današnjem času pomembno. Da ne povem da sem 3 leta imela probleme tudi z mehurjem in ledvicami… Problemi so zaradi teh olj rešeni. Na pregled pa smo se naročili k Irmi Ogorevc. Zelo prijazna gospa, sposobna, in vam zna odgovoriti na vse…kar pa marsikateri zdravnik ne zna. Imajo tudi boljše aparature kot pa v bolnicah. Bolj natančne in vam zaradi tega res dobijo vzrok vaših problemov. Jaz v to nisem verjela, ampak zdaj ko sem sama probala lahko povem da če hočete nekaj zase narediti in za svoje zdravje… je to pravi naslov… Planet zdravja.
lp R.
Res učinkuje! Gospa Irma dela “čudeže” s temi olji!
Dva meseca in pol sem imela bolečine v grlu skoraj neprekinjeno. Uradna medicina bi najprej 14 dni poskusila z zdravilom za zmanjševanje želodčne kisline (zgaga), če to ne bi imelo učinka, bi sledil poizkus s čim drugim itd… Ker je v navodilu zdravila pisalo, da ima nekaj zelo hudih stranskih učinkov na jetra in ledvica, se zdravila nisem upala začeti uporabljati. Naslednji dan sem šla v Planet zdravja po nasvet, katero olje bi mi pomagalo, za grlo ali želodec. Imela sem srečo, sprejela me je gospa Irma. Ugotovila je podobno, kot uradna medicina, da izvira težava iz prebavil. Dala mi je “prvo pomoč”: kapljico olja in žlico olja.
V 10 minutah je bolečina v grlu izginila! In tako je že 14 dni, spet se počutim zdravo, spet sem “ta prava”.
Moj največji problem sedaj je, kaj naj rečem zdravniku jutri, ko imam kontrolo. Predpisanega zdravila nisem jemala, grlo pa me končno ne boli več.
LP J.
Če nekdo verjame, da mu bo olje pomagalo premagati raka ali diabetes prav, edino tako si boste res pomagali, če boste verjeli. Znanstveno in tudi sicer je to neumnost in pomaga ravno toliko kot različne tinkture in čajčki. Kar se tiče planeta zdravja poznam gospo, katere mož je moral piti en čaj, ki je bil v bistvu strup in se je komaj rešil. Glede na prebrano tukaj pa vidim, da to ni bil osamljen primer. To vsekakor ne more biti v redu. Edino olje, ki je kaj vredno je prekmursko bučno ter istrsko olivno.
In izkušnja kako so zdravemu, krepkemu fantu sredi dvajsetih let, ki zelo rad športa in redko žura alkohola sploh ne pije, ne kadi… ugotovili težave z jetri pa pljuči pa še nekaj drugih…in predpisali kup oljčkov in oljčkov. Zaradi šoka je opravil managerski pregled, in ugotovili so le to, da je zdrav kot dren. In da ni iluzija, da se počuti dobro.
Pregled je priporočila njegova teta, ki je danes, tri leta za tem, žal pokojna. Rak materničnega vratu. Uradni medicini se je odpovedala, ker je verjela da operacija ni potrebna. Da bodo oljčki odplaknili maligne celice.
Logično je, da se po začetku jemanja ljudje boljše počutite. Ne zaradi olja ampak zaradi diete. Črtajte za teden dni izdelke, ki jih priporočajo in ko telo ni več zapacano s cukrom, laktozo in maščobo bo počutje boljše.
Pa tudi to, ogromno je težav, bolezni, ki jih imunski sistem pozdravi v nekaj dneh. Le telesu je potrebno ponudit dovolj tekočine in počitka. Zato za boga pa imamo imunski sistem. Ni treba ob vsaki težavici k zdravniku letet. Le malo je treba z zdravo pametjo poklepetat.
Olja so res vrhunska in pomagajo. Jaz jih uporabljam ze vrsto let. Kupujem pa jih sedaj na res dobri spletni trgovini https://medusa-gorgon.com. Imajo vsa njihova olja in res so strokovni, ful prijazni, pa se hitro dostavijo.
https://medusa-gorgon.com/product/olje-10/
https://medusa-gorgon.com/product/olje-54/
https://medusa-gorgon.com/product/kandidol/
No, s tako izjavo bi se pa težko strinjal. Olja imajo zagotovo naravna in temu primerno je tudi cena visoka. Me pa čudi, da vsi govorijo zgolj o oljih, čeprav vem, da ob resnejših problemih dobiš tudi navodila za prehrano, ker to je pač del zdravljenja. Vem, da bi nekateri z eno tableto na dan ali pa žličko olja 3x na dan radi pozdravili vse tegobe, ki so se jim desetletja nabirale, vendar tako pač ne gre in tega vam zagotovo Irma in Igor ne obljubljata. Čudim se kako veliko ljudi zgolj kritizira in vidi le njun zaslužek. Zadeve so drage, to drži, vendar le če zdravju dajemo zadnjo prioriteto. Tisti, ki poslušajo razlage o njunem pristopu k zdravljenju telesa ali pa tisti, ki so imeli resne težave in se pozdravili, verjamem, da imajo tudi najbolj realno mnenje.