Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Planinski čevlji

Planinski čevlji

Rabim planinske čevlje – gojzerje po domače, ker so se mi pri starih razprli podplati. Imela sem jih od Planike. Sem jih bolj malo rabila, pa vseeno baje da rata guma neprožna.
Da se mi kaj takega več ne bi ponovilo, ali mi priporočate katero drugo znamko?
Rabim jih pa tako za v hribe (ne za visokogorje) pač pa malo za nedeljski izlet, pa tudi za hojo po snegu.
Katere firme obstajajo in ali veste kaj za cenovni razpon.
Hvala vam vsem za odgovore

Če so čevlji nasploh še ok, potem najdi kontaktni mail od Planike in ti bodo na star čevelj izdelali nov podplat. Enako se je zgodilo mojemu fantu, čevelj je bil odličen samo podplat je razpade, našel je kontakt in jim poslal čevlje in so mu izdelali nov podplat (eno leto nazaj).

Aja?
To se da?
Jah ne vem če jih nisem zadnjič kar direktno zabrisala v kanto ker sem bila tako jezna? Bom preverila doma in jih morda povprašala. Če je cena pol novih se mi po mojem to ne splača.

Moj je dal takrat 17€ za nove podplate in priložili so mu še ene nove vezalke zraven. Lahko ga danes popoldne vprašam kam je kontaktiral pa ti sporočim, če jih še imaš.

Saj bi kar na info mail od Planike jih kontaktirala. Če imaš pa morda kakšen bolj konkretni podatek pa mi lahko napišeš. Bom vesela, samo res moram pogledat ali sem jih dala samo v vrečko pa v kot ali res kam dlje.
Hvala.

Da ti lahko zamenjajo podplat, pa nisem vedela.
jaz sem jih p avrgla v kanto.

Podplat je tudi meni odpadel, oba. Ravno pred enim letom, ko sem šla na pot od Litije do Čateža. Dobro, da se mi je to zgodilo na začetku poti, še v Litiji. Potem sem šla h nekemu čevljarju kupit druge, ki pa so me med potjo svinjsko ožulili.

Očitno ima Alpina s podplati velike težave – slabo gumo!

Planika Turnišče d.o.o.
Prešernova 4
9224 Turnišče

Najprej pokliči tja in se moraš dogovoriti za popravilo, potem ti bodo dali predračun katerega plačaš in nato ti bodo popravili podplat.

Upam, da čevlje še imaš:-) Včasih je šokda kar takoj vse stran zmetat. So stvari preveč drage, da bi kar tako na hojladri kupovali nove:-)

New Report

Close