planinski čevlji – 31-32 št
Hčerka se je vključila k planincem in sedaj moramo nabaviti vso opremo, ki pa kar precej stane.
Zatakne se pri čevljih (stanejo čez 10 tisoč) in se mi zdi glupo toliko dati za njih, rabila pa jih bo 1x mesečno, torej čez 2 meseca so ji lahko že premajhni.
Naj kupim večje – če to naredim, spet ni varno za nogico?
Kako rešujete takšne probleme ?
Mi smo jih lansko pomlad iz istih razlogov kot pišeš ti kupili v Jello na Rudniku v Ljubljani. So od firme AVIC, kvalitetni, cena pa tam cca 5000 SIT( še po starem).
Te iste gojzarje je nosil letošnjo zimo kot zimski čevelj.
Bo treba letos kupit nove in bom naredila isto kot lani.
LP Maja
Teh deset tisoč boš tako zapravila za druge kozlarije, tako, da jaz bi kupla otroku dobre čevlje, pa četud vsak let en par. Kolk parov čevlejv kupmo seb na let, pa jih ne prerastemo, ampak jih enostavno en nosimo več. Otrok je moje bogastvo in tako se mobnašam pri nakupu za otroka. Pa ga ne razvajam, sam pri planinskih čevljih mi je pa prvo dober čevelj, kot pa zvit gleženj.
Breda
Članarino smo že plačali…
za Bredo:
– saj ji bom kupila dober čevelj, samo sprašujem, kje so recimo najugodneje……..
– govorim o tem, da ji včasih v dveh treh mesecih tako nogica zraste, da se vsi čudimo (ne govorimo o letu)
– kar pa se tiče o mojih čevljih – sebi ne kupujem čevljev vsak mesec, pa tudi čevljev, ki jih kupim, nimam samo za eno sezono!!!…..
Sej ni fora v čevljih – to je prispodoba. Je pa zelo zanimivo kako ponavadi starši, k bi sebi kupli vse najboljše sprašujejo kje bi prihranili pri čevljih za otroka:):) take imam izkušnje.
Otroku z moje strani vse najboljše. Pa če ste jo vpisali k planincem, vam je moralo bit jasno kako in kaj – da bo otrok rabil dobre čevlje. Če ga vpišeš v nogometu, pa veš da rabi dobre kopačke. Stvar je jasna… najslabše je pa kupovat otroka prevelike čevlje zato da jih ne preraste… tega pa žal ne morem razumeti.
Kaj boš kupla je pa seveda tvoja stvar.
Lp
Breda
http://www.alpina.si/si/trgovina/artikli/?v=art64411
Upam, da ti to ni predrago, pa ne dvomim da ni kvalitetno.
LP
Breda
“Hčerka se je vključila k planincem in sedaj moramo nabaviti vso opremo, ki pa kar precej stane.
Zatakne se pri čevljih (stanejo čez 10 tisoč) in se mi zdi glupo toliko dati za njih, rabila pa jih bo 1x mesečno, torej čez 2 meseca so ji lahko že premajhni.”
Si napisala to al nisi? Jaz vse razumem…. Glupo se ti zdi dati 10.000 za planinske čevlje za otroka… Men je vse jasno.
Pa lep dan
Breda