Plasmon
Zakaj točno bi kdo otroku žokal piškote v flašo???? Piškote daš po žlici in fertig maša. A ti piješ piškote iz kozarca?? Vem, da naj bi se ti piškoti kao razpustili, poudarek je na “kao”. Sama svojim nisem po flaši nikoli dajala nobene vrtse GH. Kar je gosto, se je po žlici, torej kaše vseh sort od žitnih do zelenjavnih in kasneje mesnih, flaša je bila le za čaj, za mleko jeniso rabili – vsi so dojili.
Tutka plasmon piškotke lahko vržeš v mleko(domnevam,da se hranita z adaptiranim mlekom), parkrat streseš flaško in je že stopljen.Komot ga daš v sadno kašico,za kam drugam,pa jaz ne vidim smisla,da bi se ga mešalo.Edini problem je lahko ta gluten,ki ga vsebujejo.Prodajejoi se tudi plasmon piškotki brez glutena,ki jih lahko ponudiš že po 4.mesecu.Jaz sem te uporabljala od začetka do konca 5.meseca,potem pa sem prešaltala na te ki jih imaš ti.Moj otrok na srečo ni alergičen na gluten,zate,pa ne vem,če si otroku že kaj ponudila za pojest kar vsebuje gluten.Probaj prvič ponudit v mleku le pol piškotka in to zjutraj,da se nebi pojavila alergija in ne boste ponoči iskali urgence.Dan,dva ali tri tako,pa tiste dni ostalo hrano zgolj že preizkušeno.
Sem pa jaz uporabljala ta piškot v mleku za zadnji obrok v dnevu,za daljšo sitost.Lepo je spal od 19-19.30 ih zvečer do 7.-8.ure zjutraj.