PLASTIČNA KIRUGIJA – ESTETIKA FABJAN
Živjo vsem, zanima me ali ima kdo kakšno izkušnjo z Estetiko Fabjan?
Imam namreč neko čudno znamenje in bi si ga dala odstraniti, saj me že lep čas skrbi in obremenjuje. Znamenje ni samo nad kožo, ampak je tudi malo globje
Kakšne so vaše izkušnje? Ali bo zelo opazna brazgotina? Prosim za vaše izkušnje. Hvala!!
Ali morda priporočate kakšnega drugega plastičnega kirurga?
nekika, 07.08.2021 ob 16:21
Živjo vsem, zanima me ali ima kdo kakšno izkušnjo z Estetiko Fabjan?
Imam namreč neko čudno znamenje in bi si ga dala odstraniti, saj me že lep čas skrbi in obremenjuje. Znamenje ni samo nad kožo, ampak je tudi malo globje
Kakšne so vaše izkušnje? Ali bo zelo opazna brazgotina? Prosim za vaše izkušnje. Hvala!!
Ali morda priporočate kakšnega drugega plastičnega kirurga?
Za tretiranje znamenj ni treba ne vem kakih holivudskih lepotnih kirurgov. Fabjan bo čist zadost za to.
Za estetske posege pa ne priporočam. Čeprav ima Fabjan dolgo zgodovino, mu to nič ne pomaga, če ima zaposlene neke naduvane mulce, ki v estetski kirurgiji vidijo lahko pot do življenja na visoki nogi.
Za omenjeno kirurgijo sicer ne vem, so pa mi že morali odstraniti dve znamenji. Če je znamenje čudno, bi bilo pametno ga pokazat dermatologu, saj gre lahko za melanom – torej da se tvori kožni rak. Brazgotina ostane, čez čas pa postane slabo vidna. Dobijo se kreme, jaz sem imela Bepanscar, ki pomaga, da se rana lepše zaceli in je brazgotina manjša.
Za znamenja bo še nekak ok, 07.08.2021 ob 16:38
Za tretiranje znamenj ni treba ne vem kakih holivudskih lepotnih kirurgov. Fabjan bo čist zadost za to.
Za estetske posege pa ne priporočam. Čeprav ima Fabjan dolgo zgodovino, mu to nič ne pomaga, če ima zaposlene neke naduvane mulce, ki v estetski kirurgiji vidijo lahko pot do življenja na visoki nogi.
Tastari Fabjan je bil profi – sploh za prsi, imam nekaj prijateljic, ki jim jih je naredil pred 20imi leti – top, še danes imajo perky joške, tudi po porodih. Stari je zal, ker je oral ledino.
Avtorica, znamenje ti odstraijo tudi na napotnico na plastični kirurgiji. Saj če je sum na spremembo, dobiš tudi hitro ali nujno napotnico najprej za dermatologijo in te takoj obravavajo – pa potem oni pošljejo na odstranitev na oddelek plastike UKC.
jaz ne bi metala tak0j 150-200 EUR za odtrsaitev enega znamenja +50-80 EUR za konzultacijski pregled pri estetiku samplačniško, če pa lahko na napotico vse urediš. Odločitev bo pa tvoja.
Sicer dobre izkušnje z odstranitvijo znamenj z estetsko kirurginjo Nino Suvorov, ampak ko je še delala v UKC LJ, oddelek plastične kirurgije – torej na napotnico.
Jaz bi zbrala ukc, sploh če ni na obrazu-edino v tem primeru bi (pa še to samo mogoče) razmišljala o estetskem kirurgu, ampak ne Fabjanu.
Kar se tiče odstranjenih znamenj, gledano iz estetskega vidika, pa še največjo vlogo igra način kako tvoje telo tvori brazgotino.
Če je pa še sum na karcinogenost, potem pa je itak najpomembnejse, da se odstrani kar se mora.
nekikašt2, 09.08.2021 ob 13:08
Mi lahko, prosim, izdate, zakaj ne o Fabijanu?
Aja, ne da prav k njim osebno ne, ampak jaz nekak nimam najraje na splošno teh centrov, ki ponujajo vse na enem mestu. Imam nek občutek, da tle je dost ful mladih, s še ne tolk izkušnjami, pa sinovi, hčere…ipd. Ampak, in to povdarjam, to je zgolj moje subjektivno mnenje oz bolje rečeno, predsodek. In sploh ni nujno tako. Jaz si pač zberem po svojem filingu. Mogoč bi blo bolj, da sploh ne bi pisala
Imaš pa na drugi strani tudi zgoraj opisano realno izkušnjo nekoga, ki pa je bil zadovolen.
-misst-, 09.08.2021 ob 18:06
Aja, ne da prav k njim osebno ne, ampak jaz nekak nimam najraje na splošno teh centrov, ki ponujajo vse na enem mestu. Imam nek občutek, da tle je dost ful mladih, s še ne tolk izkušnjami, pa sinovi, hčere…ipd. Ampak, in to povdarjam, to je zgolj moje subjektivno mnenje oz bolje rečeno, predsodek. In sploh ni nujno tako. Jaz si pač zberem po svojem filingu. Mogoč bi blo bolj, da sploh ne bi pisala
Imaš pa na drugi strani tudi zgoraj opisano realno izkušnjo nekoga, ki pa je bil zadovolen.
Ja,je odvisno – ali je imel znamenje na nevidnem mestu , ali pa na obrazu, drugem vidnem mestu. SIcer”šivajo” vsi enako z enakimi zateznimi šivi.
Je pa vse seveda odvisno od keloidnosti – koliko je telo in imunski sistem nagnjeno k zabrazgotinjanju – nobena krema ne pomaga, če je brazgotinjenje močno.
hvala za ogovore. Mi je še najbolj čudno, da v Celju pri Fabjanu nisem uspela dobiti nikogar po telefonu. Ko se javi odzivnik, izbereš možnost na napotnico in Celje, potem pa se enostavno ne oglasijo. Odzivnik sicer pove, da nas bodo poklicali nazaj, vendar sem zaman čakala. Ma, to že zbuja neko nezaupanje…
Mogoče se bom res obrnila na kirurga Janežiča v Lj??
Nekdo je tudi napisal, da ima z njim dobre izkušnje…
Fabjan Kranj – ne. Na napotnico naroča po tekočem traku, na 15 minut, v operacijsko sobo lahko vstopi vsak (brez razkuževanja), niti nima dovolj stolov, da bi ljudje lahko sede čakali, če se jim podre urnik. V čakalnici dva stola in miza za okrevanje, če rabiš malo počivat zaradi anestezije (vse je v istem majhne prostoru). Hodniki tako ozki, da se dva človeka niti ne moreta srečat, ordinacija zguljena. Mogoče zdaj, ko je korona, med strankami razkužijo. Odnos itak na nuli. Aja, parkirišče pred stavbo je rezervirano za zaposlene s svojimi kravami od SUV in verjetno za VIP stranke – dvomim, da te vidijo to revščino od prostorov za rajo.
Moja izkušnja s kirurgijo Fabjan je sledeča: za ceno 500€ so mi odstranili tri manjša znameja.
Znamenja niso poslali na analizo, prav tako ni bilo nikakršnega poglabljanja – skrbneg pregleda. Enostavno s skalpelom odstranjene pike, čez manjši obliž in v skupnem traja nu 10 minut sem že bila pri blagajni.
nNikoli več odločila za njihovo kliniko, pa je šlo za manjši dermatološki poseg, ki je bil obravnavan skrajno neprofesionalno.