Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PLASTIČNA KIRURGIJA NA UKC MARIBOR

PLASTIČNA KIRURGIJA NA UKC MARIBOR

Ima kdo kakšne izkušnje  s plastično kirurgijo na UKC MARIBOR???

PROSIM za izkušnje, dobre ali slabe. Gre za manjši poseg na koži na vidnem mestu.

in zato rabiš ukc?imaš polno estetik.

Sivajo in rezejo te praktikanti. Gospodje zdravniki se skrivajo zadaj v imenu covida.

Ja polno estetik, ki so nedosegljive (ko izbereš naročanje na napotnico 🙁 ali pa še dlje oddaljene mislim krajevno… žal jih v mojem  koncu ni, in to ne na napotnico. ne vem, ta portal enaročanja mi ne ponuja niti Zdrav Splet v MB, pa mislim, da oni tudi nekja delajo na napotnico…

Odgovor na objavo uporabnika
looolll, 10.08.2021 ob 18:01

in zato rabiš ukc?imaš polno estetik.

In zakaj bi hodila na estetike, če imamo vrhunsko javno zdravstvo?

Kdo pa misliš da operira in ureja tiste s 30% opeklinami? KC MB ali pa KC LJ.

JA, ravno tega se bojim, da me bo rezal parktikant in kaj izpustil oz. pustil pod kožo 🙁 Toda ostane mi lahko le upanje, da bo vse ok. …

JA, 10.08.2021 ob 22:18

Ja polno estetik, ki so nedosegljive (ko izbereš naročanje na napotnico 🙁 ali pa še dlje oddaljene mislim krajevno… žal jih v mojem  koncu ni, in to ne na napotnico. ne vem, ta portal enaročanja mi ne ponuja niti Zdrav Splet v MB, pa mislim, da oni tudi nekja delajo na napotnico…

V bolnici v Mb so vrhunski zdravniki za katere je takšna operacija kot jo omenja rutina…

JA, 10.08.2021 ob 22:19

JA, ravno tega se bojim, da me bo rezal parktikant in kaj izpustil oz. pustil pod kožo 🙁 Toda ostane mi lahko le upanje, da bo vse ok. …

Karkoli se odreže kjer je sum na neke novotvorbe se pošlje na histopatološko preiskavo in se pogleda pod mikroskopom tako da ne more nič ostat…

ja unih 100 je pa res problem dati ali kako?

V UKC Mb rezejo te stvari paktikanti, ne stari kirurgi. Nevem zakaj lažete, vsi vemo da  pustijo študentekom to, tudi šivanje, ki je zato grše zašito!

Js mam odlično izkušnjo. Sicer ni šlo za plastično kirurgijo… Posegli so mi v sam vrh organizma, okol mene skakali nadobudni, ambiciozni študentje, pod nadzorom.. je res praksa prispeva k boljšim rezultatom, velikokrat pa k temu pripomore tudi zagnanost in močna želja do pozitivnega rezultata. Jaz imam vsekakor dobre izkušnje.

Naj rezejo svoje sorodnike na praksi.

New Report

Close