Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Plastična operacija

Plastična operacija

Priporočam,da greš v Šenčur, pri dr . Fabjanu. Tam si oglej cenik, so prijazni in vredni zaupanja.. Včasih je bil najboljši dr. Planinšek, žal ga ni več med nami.

Jaz bi pa podbradek odstranila koga priporocate?  Izkusnje?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9253, 28.11.2023 ob 16:36

Ena 1975

Pred 14 dnevi imela poseg, dvig prsi in gladki vsadki 275ml, pod mišico,torej lepa 3.iz prej izpuhtele 2.

275 ml baje ni veliko,meni predložu kirurg 300, max 325, ta 275 je pa minimalno za lep učinek na moji postavi tako rekel zdr, in men se v rokah 275 zdelo kar veliko,tako da sem se odločila za to!

Kar konkreten poseg, in jaz ponavadi občutljiva za operacije zeloo in povem vam, da sploh ni tako hudo, jaz bila.pozi.presenečena glede na izkušnje oz pripovedi znank ki so imele isto op.in bile čisto nefunkc. Tudi sestra v kliniki je rekla da pri 80% pacientk srečnic je tako 😊kot pri meni. Torej glede tega pogumno.

Klinika Fabian dr Pavlič.,do sedaj moram rečt vse korektno.

Samooskrba oz higiena, wc, kuhanje, use poteka brez težav, roke me niso bolele nič itd niti nestabilnosti od prvega dne tako. Pa poseg ni lih mačji kašelj 3 ure recimo potekal. Ampak treba res velik počivat, vsaj prvih 7 dni razen ko kuhanje.

Paziti je treba le,da rok ne dvigaš nad višino ramen!, se ne opiraš na roke!, np.pri dvigu iz postelje ampak se dvigaš z trebuhom, itak spanje mora biti le na hrbtu, z dvig.vzglavljem, da ne odpiraš in potiskaš teških predalov ipd, torej kuhanje higiena wc use smeš, samo, le da se pazi na našteto! Ne dvigaš otrok i teških predmetov nad 5 kg, oz raje sploh ne dvigaš nič.

Je pa res da oteklina se vleče že 12. dan in rahle neprijetne stalne skeleče bolečine, trdost prsi ipd ni lih prijetno, zateklost prsi…

Po7ih dneh sem začela tudi vozit no.le nujno, sedaj po 12ih dneh pa je vožnja res čisto neboleča, ampak ni treba pretiravat ….

Ugl.če se bo pekoča oz skeleča bolečina in zateklost kmalu omilila bo fino.

Tudi za pogledat so prsi kar lepe sedaj pa je komaj začetek. Tako da upam da se use lepo in kmalu konča.

Se oglasim še po kakem mesecu in poročam kako in kaj. Da se bo vam pač lažje odločit.

Zenkrat sem prezadovoljna, le ta skeleča, pekoča bolečina, se res vleče, in je neprijetna dost, ampak sevede znosna, le da zelo nervira(np.boleče kot pred menstr.plus skelenje), bom videla kaj zdravnik reče, če to ok, saj imam jutri pregled, odstranitev flajštrov.

Aja naj omenim še to, da tik po operaciji je čutiti le nek pritisk na prsih,te prve dneve 7 dni np., …pravijo pa, in meni se tudi zdi,da je 3.dan od operacije najbolj težek ,tako mi sestra rekla, ki res veliko inf.pove in je to dost v pomoč.in res ta 3.dan najbolj težaven ampak res ne neznosen….

Ta pritisk v prsih pa je najbrž odvisen tudi od velikosti vsadka, in večji je vsadek prej se povesijo z leti in večji.pritisk na začetku. Obstajajo pa tudi neki b-lite light? vsadki ki so baje 30posto lažji od klasike in so tudi v vseh izvedbah gladki ,hrapavi okrogli anatomski….fino.pride pri večjih mililitrih np od 400ml naprej, saj teža manjša in se kasneje povesijo itd/za uprašat kirurga.

Javim kako bo po kakem mesecu itd

Lp

ena1975

Evo ponovno se javljam,dva meseca po posegu. Poseg sem  imela sredi novembra 3023, dvig prsi plus 275 ml vsadki.

Vse potekalo b.p., brazgotine lepo celijo. Čutiti pa je še rahle bolečine občasno, skelenje občasno ,srbenje, rahlo pekoče, ipd. Zdravnik pravi da je to normalno ,saj je to večji poseg. Oteklina je izginila ,oblika je lušna, in počasi prsi dobivajo končno obliko.

Zravnik rekel da brazgotine lepe,in da zato ne rabim mazat z kremo za brazg.,ampak dovolj le bepanten mazilo, z katerim že mažem odkar odpadli šivi.

Lahko se že uvaja telovadba in težje delo, toda brez pretiravanja, torej postopno.

Na izpuhtelo v zg.delu, slabo dvojko, mi je dr.Pavlič opravil dvig in vgradil 275ml vsadke in zdaj imam solidno 3, ki se lepo poda na mojo postavo 170/58 . Delo dobro opravljeno. Zdravnik enostaven in prijazen.

Po 6ih tednih se lahko nosijo že navadni moderci 😊.

Zdaj si lahko kupujem moderčke manj in bolj podložene različnih oblik in pridejo zelo lepo napolnjeni in ravno.prav povdarjeno oprsje.

Tako da zaenkrat sem zelo zadovoljna.

Naslednji pregled bo junija 2024.

Se javim takrat.

Če ni komplikacij z ovojnico in pretiravanja z velikostjo vsadkov so rezultati dolgotrajni 😊 oz prsi ravno prav mehke in nepovešene.

Dr Pavlič je zelo dobro opravil delo in če ga karkoli zmoti oz mu ni všeč tudi popravi, saj pri dvigu prsi, zse kake malenkosti korigirajo tudi kasneje po posegu itd, saj dvig ni tako enostaven kot če se samo polni.

Lp in srečno vsem ki se odločite za poseg.😊

New Report

Close