Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style plastična operacija – še 1x

plastična operacija – še 1x

Pozdravljene!

Tiste, ki ste bile na povečanju prsi: zanima me vse okoli šivov. Koliko se vam še poznajo (po kolikem času), in kje jih imate. Katero kremo uporabljate za masažo šivov?
Jaz sem imela namreč šive pod pazduho, pa me malo skrbi, koliko bojo ostali vidni…

In kakšen je občutek? Si zadovoljna? Kakšne vsadke si uporabila (silikon, sol, ..?), te kaj boli? Koliko si stara? Ali si že rodila? Koliko si plačala? (gotovina, obroki, kredit?), kje si opravila postopek?

Vse to me močno zanima, upam, da boš hotela odgovoriti, LP!

Občutek je fenomenalen, zelo sem zadovoljna in mi niti pod razno ni zal da sem to naredila. saj pravim, razen šivov, ki so pac zaenkrat se vidni, je vse v najlepsem redu. boli me cisto nic, prsi obcutim kot svoje prej (le da so vecje). bolelo je edino malo po operaciji (1 teden), vendar sploh ni krize.
Imam silikonske vlozke, ker so na otip veliko bl naravni kot pa raztopine (predstavljaj si puding ali pa vodo v plastični vrecki – kaj se ti zdi bolje). Operacijo je opravil dr. Glumičič, cena: 2.300 eur.(gotovina, 20% akontacije, ostalo na dan operacije)
stara sem 23, nisem se rodila.

koliko pa imaš velike vsadke? Jaz sem imela (in imam še ogromne probleme in bolečine v zvezi s tem) Šive imam 3krat okrog bradavice in 1krat po dojko, pod dojko so šivi zelo opazni.

ja jest sm si dala 250 ccm. pa ti? in res nobenih tezav. cudi me, zakaj imas tezave? koliko casa pa je od tega in pri kom si bila operirana?

prvikrat sem bila operirana pred 5 leti, ne bom govorila kje, najprej sem imela 180 ml, zdaj 300cc. Proteze so mi počile, (ena je bila premalo napolnjena), drugič tuid, ker izvor ni bil poznan, potem pa se mi je že 2krat naredila trda ovojnica. tako da tiste dojke na kateri sem bila 4 krat op. ne čutim dosti, bradavica pa ni občutljiva, šivi so zelo vidni. Povej, koliko si imela prej velike, koliko imaš sedaj št? Jaz sem najprej imela 1, potem 3, zdaj 4, vendar to nič več ne pomeni, ker so težave prevelike. Prvič sem bila stara 19 let! Prej se imela vodne, zdaj silikonske!

a si naredila v slo ali na hrv?

jest sm imela 2, sedaj imam 3. kot sem rekla, sem bla na hrvaskem. pa ti?
ali so ti vstavljali vsadke cez isto brazgotino?
ne morem si drugega misliti, kot da je ocitno tvoje telo zelo sovražno do tujkov, in vsadkov nikakor ni hotelo sprejeti. saj ves koliko malo moznosti je sploh, da se naredi kapsula, in tebi se je kar dvakrat?!
pa se to me zanima: glede na to, da si imela kar veliko povecanje: ali so tvoje prsi zdaj dosti okrogle(zogaste)? ali delujejo umetno ali naravno?

ne prvih 2krat se mi ni naredila ovojnica, nato pa je očitno telo začelo vsadke zavračati zaradi toliko operacij, ki so bile le na eni strani, na drugi le 2krat, tam je stanje v redu, tam pa ne , kjer so proteze bile počene. Ne, nimam prav velikih prsi, prej sem imela prav majhne, šele sedaj so dobile bolj pravo obliko (po zadnji op), izgledajo naravno, nobeden si nebi mislil, da imam umetne, le ne morem razumeti, zakaj sem morala toliko pretrpet!!! Ker sem prej imela neke čudne proteze, ki niso bile v redu niti na otip niti na izgled!

ker je bilo povečanje postopno, tega sploh ni noben opazil, poleg tega sem se v tem času še zredila za 10 kg, tako da sploh ne zgledajo velike! A ti si suha? Ali se vidi, da so um? Ali drugi vedo-starši, prijatelji?

ja jest sm suha. vedo samo starsi in fant, drugi pomoje niso nic opazili, ker sm prej nosila podlozene modrcke… mislim da moje že sedaj zgledajo precej naravno, vendar še čakam na dokončno obliko (ni se preteklo veliko časa).
povej, katero kremo uporabljas za brazgotine? aja, nisi mi povedala, če so ti vstavljali vsadke vedno skozi isto brazgotino, ali so ti naredili nove? to me res zanima.

Zdaj se bom pa še jaz malo vključila v vajin pogovor.
Mene pa zanima razlog za operacijo! Zakaj? Zaradi sebe, zaradi drugih? A nisi bila ti zadovoljna sama s seboj, ko si se pogledala v ogledalo? Ali so te motili pogledi drugih?

lp

jest sem to naredila zaradi sebe. od pubertete naprej sem bila nesrečna zaradi majhnih prsi, primanjkovalo mi je samozavesti itd…
sedaj se pocutim veliko bolje!

Jaz imam vsadke 2 leti in mi jih je doktor vstavil skozi rez na spodnji strani kolobarja, sivi so delno vidni, bodo celo zivljenje, na eni strani kjer sem imela tudi operirano celo dojko, pa imam sive v obliki sidra.No te se vidijo malo bolj, spet pa ne iz marsa, saj sem se po operaciji mazala, moram pogledat s katero kremo, itak pa dobis recept zanjo.Operirala sem se v Ljubljani, operiral pa me je dr.Planinsek.Z rezultatom in produktom, po vstavi silikona semvec kot zadovoljna, zdi se mi kot bi se se enkrat rodila-in ja NI mi zal in BI se enkrat ce bi bilo treba.Proteza je velikosti 210.

Torej zdaj imam polno B kosarico.Dojki sta kot naravni, sem pa prve stiri mesece vsako noc lezala na trebuhu, kot so mi svetovali, drugace tvegas kapsulo.

sem napisala, preberi še enkrat!

3 krat skozi kolobar na eni dojki, enkrat pod dojko, na drugi dojki pa 1krat skozi kolobar in 1krat pod dojko. Tam, kjer je bilo 3krat, je cela katastrofa-bolečine in neobčutljivost. Kako pa to, da si imela prej sploh fanta? Jaz se že prej nisem mogla pred nobenim slečt, potem, ko rezultati niso bili ok, se tudi nisem mogla, zdaj je izgled malo boljši, vendar so vidne brazgotine. Kremi sta contracel in contractubex!

Ja krema je contractubex

kako to mislis, kako to da sem mela ze prej fanta? Sej tok fore pa spet ni v prsih. Koliko žensk z majhnimi prsi imajo uspešne zveze…
Moj me je pač imel rado takšno kot sem bila prej in me ima rado tudi takšno kot sem zdej. Sej to je tudi bistvo partnerstva. Pred njim me sploh ni nikoli motilo biti slečena, ker sem vedela, da me sprejema takšno kot sem.
In kako se počutiš ti zdaj? imaš fanta, in če ja, kako to sprejema?

In kakšne vsadke imaš, okrogle ali kapljičaste?
Pa še to me zanima: ali se ti je oblika prsi kaj spreminjala? Mislim recimo 5 mesecev po operaciji in sedaj po dveh letih? Je kaj drugače?

Seveda je sedaj po dveh letih drugace;dojki sta zaradi masiranja in pravilne nege po operaciji mehki na otip in v pravilni legi,saj to ti itak razlozijo, nekaj sem ze pisala o tem, da sem lezala na njima na trebuhu.Kaksne vsadke, okrogle-kapljicaste, pa ti doloci kirurg plastik, ki operacijo izvede, glede na prvotno tvojo obliko dojk.

fora je v tem, da imam jaz okrogle, in če dam roke narazen, se mi pozna da imam vsadke. zato me je zanimalo če se z leti kaj spreminja…na otip so pa že zdaj zelo mehke.

tudi jaz imam okrogle, kako to misliš, če imaš roke narazen, se ti pozna?
Ne, jaz tudi sedaj nimam fanta, saj sem po neuspelih operacijah še bolj izgubila samozavest in mi je zelo neprijetno, če me kdo tipa, ali da bi se slekla, saj mam filing, da bi takoj opazil, da ni tako kot bi moralo bit, brazgotine…

ja tko je, da če se ful izprsim, se prsi pač ne “razlezejo” tok, k se naravne, ampak delujejo bl okroglo. a ves kaj mislim? pri tebi se nic ne pozna? no saj, verjetno se bo to scasoma se poleglo…
kar se tice slačenja sedaj, ko praviš da nisi zadovoljna z rezultati, te čisto razumem… boš mogla nekoga res zelo dobro spoznati, preden bosta prešla na intimnosti…nekoga, ki mu bos res zaupala in te bo sprejel takšno kot si…

Halo-saj to je normalno, silikonske dojke se leze na hrbtu in ob prsenju nikdar ne razlezejo, zato pa se tudi ne povesijo.Ce cakas na to, da bos na plazi lezala zgoraj brez na hrbtu pa zelis da se ti razlezejo, to NE bo NIKOLI, ce te moti da gledajo, pa kaj mene ne in tudi tebe ne bi smelo, saj take opaznosti spet ni, pa stojijo pokoncno!

New Report

Close