Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style plastična operacija – še 1x

plastična operacija – še 1x

ja, saj glih zato so um. boljše kot naravne!

DDDDDDDDDDD

Ne vem, ce ravno boljse, ampak tudi dobre ko jih imas in si cel nov, prerojen in srecen!Da ne bo kake pomote, najlepse so se vedno naravne, cvrste in nepovesene dojke!

no, to sem mislila za tiste, ki so z op. zadovoljne! LP

ja no OK, sam zakaj pa potem vse govorite da vaše zgledajo čist naravne?!
To potem zame ni čisto naraven izgled!! a ne?

jaz bi še raje vidla, da bi moje zgledale bolj um. zgledajo pa dejansko zelo naravno. Vem pa, da ima Glumišić take proteze, da imajo bolj um. izgled. Ali mogoče poznaš proizvajalca? A sedaj pa že nisi zadovoljna?

ne nisem rekla, da nisem zadovoljna. spraševala sem samo, če se oblika še kaj spreminja.
če pa bo ostalo tako, tudi prav. sem čisto srečna.

zakaj si pa želiš, da bi tvoje zgledale bl umetne????

ne vem, že od nekdaj so mi bile take všeč: oboževala sem Sabrino, Samantho fox, vedno sem si želela tako velike prsi. Sicer pa, če si za, se lahko enkrat zmenimo, malo pogledamo, pretipamo in komentiramo! Ker dejansko zdravnik skoraj nikoli ne bo rekel, da niso v redu, razen pri meni je bil pač primoran, sedaj pa ne vem…

hmmm, a veš bom raje ostala kar anomimna…

pa povej, kaj je v izgledu tvojih prsi tako “ne v redu”, razen pač brazgotin. zakaj si tako nezadovoljna?

tudi jaz. No, mogoče, če bi nekdo sedaj videl moje prsi se mu mogoče ne bi zdele slabe, če pa dobro pogledaš vidiš, da nista popolnoma enake velikosti, ker je dr. v eno dal 280 cc, v eno pa 300cc, ker se je njemu v tistem trenutku tako zdelo,čeprav smo bili zmenjeni v obe 300,
Druga stvar pri izgledu je tista bradavica, skozi katero je bil 3krat rez- mi v bistvu kar visi ven, tako se je raztegnila
tretja stvar pri izgledu pa je če dobro pogledaš vidno, da se mi je naredila pretrda ovojnica na tisti strani, pa še brazgotina pod eno dojko je višje in večja od druge strani(zaradi prejšnje kapsule)
no, mogoče izgled niti ni tako slab, to pravijo tudi moje prijateljice kot bolečine in občutek, koliko se pretrpela v tem času. Poleg tega je tista dojka trša od druge na sp. delu se čuti neka zatrdlina, poleg tega pa je senzibiliteta te dojke zelo okrnjena, tudi bradavica, ki se zelo težko skrči in na odtip boli.
No tako, upam, da sedaj malo bolj razumeš.

Vendar sedaj nekako v enem letu sem se psihično nekako utrdila, velike in lepe dojke mi ne pomenijo več toliko kot včasih, nekako sem se sprijaznila s tem, ker vem, da se ne da več popravljat, niti zavrtet časa nazaj, pač splet nesrečnih naključij, zdaj so mi veliko bolj pomembne druge stvari v življenju in tudi vem, da so!!!!! LP

razumem, kaj hočeš reči, samo moraš se zavedati še ene stvari: po vsej verjetnosti ti opaziš te napake na prsih veliko bolj, kot pa bi jih nekdo, ki te ne bi tako natančno opazoval.
je pa sigurno res, da je na svetu še veliko pomembnejših stvari kot so prsi. Uživaj!

pa še eno vprašanje: a si vse te dodatne operacije mogla ponovno plačati ?

jaz bi bila srečna, da se ne bi razlezle…

pa če je nekaj naravno, to še ne pomeni, da je tudi lepo. Saj konc koncev se pa tudi ženske odločajo za umetne vsadke, ker jih je narava razočarala.

Še vedno ne vem kakšen zaključek naj potegnem iz tega, je vredno rizika ali ne?
Vem, da je pri vsakem posamezniku odvisno kako se bo telo odzvalo na tujek. Vendar bi rada od vseh na forumu, ki so obavile ta postopek, da iskreno povejo, če jim je žal in če bi se še enkrat isto odločile?

Hvala.

Ja meni ni žal in bi še enkrat naredila isto. Mogoče bi samo malo bol razmislila, kam narediti rez. Upam da sem bila zdaj dovolj jasna.

A ti se odločaš ali iti na operacijo ali ne?

Ja razmišljam, da bi po tistem, ko enkrat dobim prvega otroka, se res odločila za to. Čeprav je moj fant proti temu. Jaz resno razmišljam, zato zbiram mnenja. No pa tudi denar mi je problem? Kako ste vi denarno sfolgale, ker bi pač šla h Glumičiču, ki pa je najdražji. Vendar imam občutek, da je on res mojster na svojem področju in da uporablja samo najkakovostnejše vsadke.

Tudi jaz sem pred leti razmišljala o operaciji, vendar sem po tehtnem premisleku ugotovila, da bi to bila le modna muha. Mojega partnerja niso motile moje mal manjše prsi (nisem čisto ploh), kot tudi ne nikogar pred njim. Sedaj proti 30-im opažam, da imajo moje kolegice, ki imajo večje prsi, že vse povešeno, sama pa jih imam kot v najstniških letih. Da pa bi imela še brazgotine po njih – halo.
Predvsem “jaz” me je presenetila, ker sem dobila občutek, da je zares zafrustrirana zaradi tega. Če pričakuješ, da te bo fant imel samo zaradi prsi, pričakuješ zelo malo od življenja. Opazil te bo kot osebo in celotno podobo, ne pa kot štrleče joške. Ker praviš, da ti je še sedaj neprijetno, če se te hoče kdo dotaknit in te je sram pred tipi, tiči verjetno problem kje drugje.
Ostale pa ste mi delovale kar vredu – ste pač naredile lepotni popravek, ki pa vas ni preveč obremenjeval. Sama nimam nič proti operacijam, vendar pa pri meni končni račun vedno znese – naravno je najlepše (na oko in na dotik).

lp

Glej, ze prej je bilo govora o operacijah, pa sem tam napisala en post-meni je operacija spremenila zivljenje-pac, ker sem od 13 leta cakala nanjo in bila potem tudi na napotnico operirana.Imela sem veliko asimetrijo, vec kot kosarico in pol na dojkah, ki je nastala zaradi nesrece, pa se mi je rast ustavila.Tako imam eno z silikonom 210velikosti, ena pa je moja prava naravna dojka, ki pa je bila tudi operirana.IN SE ENKRAT BI STORILA ISTO.
Govorili smo o bolecinah, jaz sem imela velike, sploh na strani, kjer sem bila le operirana saj je to korekcija in dobis ogromno sivov.Brazgotine me ne motijo, vem pa, da bodo tam za vedno, povem pa ti, da sem videla v Klinicnem pacientke, ki so jih operirali drugi, moram pohvali svojega DR:PLANINSKA-ker je izreden clovek, human in pozoren, ve da so dojke zenski ponos, pa imam zeres milimetrske reze in nic brazgotin naproti njim.Vse zavisi od kirurga-to naj si vsaka zapomni, tudi vsak mesar ne razseka meso enako kot kak drug, tako so tudi rezi kirurgov razlicni, velikost brazgotin pa je odvisna od st. sivov, vec kot jih je in tanjsi in natancnejsi kot je rez, manjse so brazgotine.
To je vse od mene, jaz sem za plastiko, ce bi me neka stvar tako motila, bi si jo dala popravit, samo ne iz muhe, ampak zase, pretiravanja v velikosti in st. popravkov pa niso IN-malenkosti, te clovek pac sprejme ali pa si jih da popraviti!
To je moje mnenje-lep pozdrav vsem!

no, me zanima, če katere ne bi “pretreslo” po štirih neuspelih operacijah v štirih letih? Res me je sesulo!

Glumišič ni najdražji, tako kot v Slo!

sicer bi si še enkratdala, le če bi vedela da ne bom imela takih težav! Ampak pred operacijo večina misli, da se njim kaj takega ne more zgoditi, na op. podpišeš tudi izjavo, da lahko med narkozo umreš, te kar srh spreleti, in ko to podpisuješ znova in znova… brrr…… se človek res malo zamisli, ali je sploh to potrebno.
Načeloma bi jaz sedaj pl. kirurgija ukinila!

Jaz sem imela pred kakimi 3-4 leti dvig prsi, brez vsadkov. In ostale so mi brazgotine, ki so sicer malček zbledele, ampak se še vedno vidijo in to mi je grozno. A je sploh kakšen način, da se, no vem da se jih ne da odstranit, ampak da vsaj postanejo manj vidne? Uporabljam obe kremi pa nič ne pomaga. A se da z laserjem, al samo še huje lahko postane????

In popolnoma razumem “jaz”, ker sem tako obremenjena s temi brazgotinami, da mislim, da fant, ko seksava stalno bulji v brazgotine in razmišlja o tem, kako grde so. No, saj vem, da to ni tako, ampak težko se je prepričati o nasprotnem.

tudi jaz sem isto razmišljala več let: ko dobim otroka, potem pa bom… Nazadnje sem ugotovila, da imam dosti čakanja in da si želim večje prsi zdaj.
Tudi moj fant je bil najprej proti, potem ko pa sva prebrala in zvedela vse kar se je izvedeti dalo in ugotovila, da je največja nevarnost, ki jo tvegam kapsula, se je nekako sprijaznil in rekel, da če si pa res tako želim, naj to storim.
sedaj sva oba zadovoljna.
Glumičič definitivno ni najdražji; cenejši je edino še klinični center.

Tudi KC ni cenejši, op. stane 600000 SIT (odvisno pri komu- lahko tudi manj!)
Cene so šle v zadnjih letih zelo gor!
Za Viktorijo pa mislim, da ni smiselno iti na op. po porodu, meni se ne zdi smiselno.
Sploh ne razumem, kako se lahko ženske v tako poznih letih odločajo za op., saj je največ nezadovoljstva s tem po mojem mnenju prav v najstniških letih, ko se še iščemo in ki nam, in fantom zunanjost zelo veliko pomeni!
Tveganje ni samo kapsula, ampak tudi razpok proteze, gnojenje, infekcije, celo smrt!

New Report

Close