Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek plastična zadrga za posteljnino

plastična zadrga za posteljnino

Na posteljnini z zadrgo, mi je počil plastično zapiralo. ALi morda kdo ve kje bi ga lahko kupila? Iskala sem že povsod in majo samo kovinske zadrge oz. kovinske zapirala, plastičnih pa ne. Ali sploh imajo kje plastične? Sama kar ne morem vejret, ko hodim po trgovinah in iščem in nikjer nimajo tega. Kaj, ko ti potem enkrat to poči, lahko posteljnino kar stran vržeš …?

Nič ni treba vreči proč! Menjaš pač komplet zadrgo, ali pa našiješ gor “drukarje”, to pač te ko jih skupaj samo stisneš…eni so bolj “stara” sorta, te našiješ, imaš pa te novejše, ki jih gor z neko napravico stisneš!

Komaj verjamem, da ne najdeš plastičnih zadrg. Tam, kjer kupujem jaz, jih ima vseh barv in dimenzij. Sicer pa lahko kupiš krajšo zadrgo, samo da je iste debeline, in snameš dol samo zapiralo. Ali pa pogledaš, če nimaš med odsluženimi oblačili ali starimi torbicami kaj primernega.

Pir nas v trgovini z meterskim blagom, prodajajo tudi samo te zatiče in enostavno nesem s stabo in mi prodajalka namesti novo. Cena pa tudi ni pretirana 1,5 evra. Ma ti ni treba menjati cele zadrge.

Nina,
v kateri trgovini?

brecka,
ne vem, če si me razumela, iščem plastični zatič, ne plastične cele zadrge. Zatiče imajo povsod samo kovinske, kovinski pa ne sodi na posteljnino.

T.i. nadomestni “ključki” za zadrge se lahko kupijo v Ljubljani v BTC-ju, v trgovini Target s pozamenterijo, točno v sklopu pod Emporiumom. Še link za kontakt:

Jaz imam na eni posteljini plasticno zadrgo s kovinskim zaticem. Funkcionira.

Sem te zastopila, ti očitno nisi mene. Kupiš zadrgo, ki ima enak zatič kot tista na posteljnini, in snameš zatič. Ampak očitno se jih da kupit posebej, tega pa nisem vedela.

Jaz sem iz Zasavja in pri nas imajo tudi plastične zatiče.

New Report

Close