Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek plastični kozarci na pecljih

plastični kozarci na pecljih

Za pogostitev s penino po civilni poroki potrebujem plastične kozarce na pecljih (trša plastika). Mogoče kdo ve v kateri trgovini bi se to dalo dobiti?

v vsaki z gospodinskimi potrbščinami in kamp opremo

Poglej pri mesarju! Pa v železnini! Pa trape kje ste se vzele! Na vsaki polici v marketih jih imajo na tone! In za ohcet se že splača za tistih nekaj gostov kupit ene 30 ta pravih kozarcev, so poceni pa še v škatlah po 6 pakirani. Šparovci nagravžni, se greste ohcet, pa mate sam za plastiko!

Poglej pri mesarju! Pa v železnini! Pa trape kje ste se vzele! Na vsaki polici v marketih jih imajo na tone! In za ohcet se že splača za tistih nekaj gostov kupit ene 30 ta pravih kozarcev, so poceni pa še v škatlah po 6 pakirani. Šparovci nagravžni, se greste ohcet, pa mate sam za plastiko![/quote]

Se drugače ne spuščam na tak – tvoj nivo, ampak tokrat se pa bom. Si mogoče pomislila, da pa le vsi niso pri denarju in da si tapravih (četudi le 30 kozarcev) ne morejo privoščiti? V konkretnem primeru gre za manjšo poroko..ženin je prebolel hudo bolezen (in komaj preživel). Ves denar, ki sta ga imela, sta dala za zdravljenje v tujini (ja, žal je zdravstvo pri nas v k*****). In kot nek srečen zaključek sta se odločila, da se pa poročita. Priprave niso potekale eno leto ali več; vse skupaj je bilo dorečeno v mesecu dni. Danes zjutraj sem izvedela, da po civilnem obredu ne bo pogostitve za goste, ker si pač ne moreta privoščiti še to (bo pa seveda potem večerja). Zato se nas je nekaj odločilo, da bomo na hitro to mi organizirali. In ker je poroka v soboto, ja, potrebujemo to najkasneje jutri. Zato sem tudi vprašala, da ne bom tekala po trgovinah..ker drugače takih stvari ne kupujem in nisem nikoli za tem gledala po trgovinah..če bi bilo več časa, bi jih naročila po spletu.
Pa hvala za tvoj komentar, četudi ti izpadeš trapa, ki tako izkazuješ svojo “vzgojo”.

sploh te, ki se ji uspe pljuniti v lastni ksiht ☺

Jaz sem jih kupila v Leclercu.

Poglej pri mesarju! Pa v železnini! Pa trape kje ste se vzele! Na vsaki polici v marketih jih imajo na tone! In za ohcet se že splača za tistih nekaj gostov kupit ene 30 ta pravih kozarcev, so poceni pa še v škatlah po 6 pakirani. Šparovci nagravžni, se greste ohcet, pa mate sam za plastiko![/quote]

Se drugače ne spuščam na tak – tvoj nivo, ampak tokrat se pa bom. Si mogoče pomislila, da pa le vsi niso pri denarju in da si tapravih (četudi le 30 kozarcev) ne morejo privoščiti? V konkretnem primeru gre za manjšo poroko..ženin je prebolel hudo bolezen (in komaj preživel). Ves denar, ki sta ga imela, sta dala za zdravljenje v tujini (ja, žal je zdravstvo pri nas v k*****). In kot nek srečen zaključek sta se odločila, da se pa poročita. Priprave niso potekale eno leto ali več; vse skupaj je bilo dorečeno v mesecu dni. Danes zjutraj sem izvedela, da po civilnem obredu ne bo pogostitve za goste, ker si pač ne moreta privoščiti še to (bo pa seveda potem večerja). Zato se nas je nekaj odločilo, da bomo na hitro to mi organizirali. In ker je poroka v soboto, ja, potrebujemo to najkasneje jutri. Zato sem tudi vprašala, da ne bom tekala po trgovinah..ker drugače takih stvari ne kupujem in nisem nikoli za tem gledala po trgovinah..če bi bilo več časa, bi jih naročila po spletu.
Pa hvala za tvoj komentar, četudi ti izpadeš trapa, ki tako izkazuješ svojo “vzgojo”.[/quote]

Ne bom komentirala tvojega pisarjenja, ampak če bi odtipkala v gugl kozarci za šampanjec, bi videla celo plejado. In če bi poklicala tiste, ki jih prodajajo in jim prodala svojo žalostno zgodbo o nekom, ki je ves denar dal za zdravljenje v tujini, bi ti jih gotovo poslali po DHL! O trapah pa drugje, a ne??

http://www.estil.si/za-gostince/kozarci-in-skodelice

Vaš link

Imajo v Lidlu in Hoferju in Evrospinu.

New Report

Close