plavalna kapa za otroke
ma ta vaša učiteljica je malo čudna. plavalna kapa je v zaprtih bazenih normalna stvar in to res nima veze z dolgimi ali kratkimi lasmi. ja in na dolge lase jo ne spraviš če so suhi in suha kapa. povem iz prve roke. sem 5 let plavala in imela dolge lase. vedno sem si v kapo napolnila vodo pol pa poveznila na lase in preostanek las stlkačila pod kapo. druga je če so lasje speti, potem še nekako gre.
sicer pa kape prodajajao v trgovinah z športno opremo ( giga sport, intersport, hervis,…)in ja na kopališčih samih.
morda je pa mislila da ji daste zraven fen.
veš kaj, imam drugošolko, in ja pri nas je bilo lani čist normalno da je kapa potrebna. ja je pa najbrž odvisno kje bodo imei ta tečaj. ker veš v Mb Prsitanu je kapa potrebna.
nepotrebno sušenje las? kapa je namenjena tudi higienskim stvarem ne le da ostanejo lasje suhi.
pa še pripomba, saj ja otrci ne delajo obratov ipd. samo meni je kapa večkrat padla dol pri obratih, tako da o nepotrebnem sušenju las ne govorit. tudi pod kapo so lahko lasje mokri, če ne od vode, pa od znoja, saj se tudi v lasišče potimo in pod nepropustno kapo, ki jo nosimo v ogrevanem vlažem prosoru je normalno.
sicer pa ja v termah kape niso potrebne, so pa zato zaželjeni speti lasje.