Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek plavanje in pametna ura

plavanje in pametna ura

Dobila sem za darilo športno uro GARMIN
Športna ura VIVOACTIVE HR. XL-ČRNA GARMIN .

Sicer v navodilih berem, skočite v bazen in izmerite razdaljo, toda skrbi me saj ima ura le 5 ATM vodotesnost. Ali je to zelo izboljšana različica, da je to dovolj, saj pravijo, da naj bi imele ure za plavanje v bazenu ali v naravi vsaj 10 ATM.

Se kdo spozna na to, lepo prosim za pomoč. Hvala.

Res nobenega tukaj, ki se spozna? 🙁

5 ATM, pomeni 5 barov vodnega tlaka. Tega dosežeš na 50m globine. Plavaš tako globoko?

To že, toda isti učinek menda dosežeš že s hudim zamahom ali celo vročim tuširanjem. Vsaj tako piše marsikje. Po drugi strani pa mi je čudno, če ima naloženo funkcijo plavanja gor. Očitno ni veliko norcev, ki bi hoteli plavati z uro kot sem jaz. 🙂

Jaz se si prejsnji teden kupila polar M430. Gledala sem tudi garmin vivoactiv pa mi je prodajalec svetoval naj vzamem polar, ker za isto ceno ponuja vec. Za enkrat mi ni zal

Kaj vse pa meri?

.
Pa plavaš tudi z njo? Po podatkih sodeč je podobna. Hvala za info.

Redno plavam na relaciji Savudrija – Benetke.
V uri si nastimam koordinate, ki me usmerjajo.
Zadnjic sem priplavala direkt pred beneski Lido.
Ima celo senzorje za plovila.
Na zacetku teh senzorjev nisem vklapljala in sem vsakic butnila v gondolo.

.
Pa plavaš tudi z njo? Po podatkih sodeč je podobna. Hvala za info.
[/quote]
Za enkrat se nisem sla plavat z njo. Mi je pa prodajalec, ki mi je svetoval rekel, da je garminova bolj za plavalce. Ker sem bolj tekacica in fitneserka sem se raje odlocila za polar.

Za enkrat se nisem sla plavat z njo. Mi je pa prodajalec, ki mi je svetoval rekel, da je garminova bolj za plavalce. Ker sem bolj tekacica in fitneserka sem se raje odlocila za polar.
[/quote]

Ah, jaz imam za fitness in tek kar telefon z aplikacijami in tole naročno držalo – zakon….

https://www.amazon.co.uk/dp/B073QP2NMP/ref=twister_B073QP5D89?_encoding=UTF8&psc=1

Je pa res, da moj telefon ni “veliko poleno”- samo majhnen, vedno delujoči in nerazočarajoči iPhone 5S 🙂

New Report

Close