Playstation 2
oBSTAJAJO 3 VRSTE PS2. pRVI JE “NAVADEN”, drugi je SLIM, tretji pa prenosni. Razlika med prvim in drugim je samo v obliki tretji pa je za v “žep”. Funkcijsko sta si 1. in 2. enaka, je pa slim dosti lepši in ima IR vgrajen (če hočeš uporabljat daljinca ti ni treba vtaknit posebej senzorja kot pri velikem).
Pa najdi si nekoga ki ti bo vgradil čip da boš lahko igrala tudi neoriginalne igrice ker so originali svinjsko dragi.
Prenosni je trenutno v akciji za 59.990, navaden slim pa 38.990 (silver) ali pa 44.990 (črni z eno bonus igrico).
Sicer sem pa te cene piskala na netu pri big bangu oz BOF-u. Še link:
(PSP)
silver
Na zadnjem linku imaš spodaj še dve možnosti, slim črni brez vsega 35.990 ali pa isti z memory cardom (priporočam ker je to nujno zlo za shranjevanje igric) za 39.990.
Pa veliko igranja želim.-
O prenosnem ti vem bolj malo povedat ker ga še nisem imela v roki. a med karakteristikami ni nič omenjeno? Je to precej nova zadeva pri nas (začeli so ga prodajat 1.9.) in iger je verjetno še res malo.
A to verjetno za otroke rabiš, a ne? No, jaz bi se odločila za tistega ki ima zraven kartico (barva je itak nepomembna, a ne? edino na črni se več prahu vidi). Ker ni ga lepšega kot igrat igrico na VEEELIIIIKEM televizorju ;-)) PSP ti lažje ukradejo (ker ga nosiš s seboj) pa še preobseden lahko postaneš z njim verjetno.
Sigurno se za prenosnega ne bom odločila,sem pa v dvomih katerega kupit,ker je ponudba res velika.Mi je pa silver barva nekako bolj všeč.Kaj pa mora vse vsebovat PS2,ker vidim,da eni imajo več stvari drugi manj..Kaj je bistvenega pomena??
PS2 pa bi kupila za mojega skoraj 6-letnega sinčka,ki zaenkrat še hodi k sesedom igrat igrice..
Stvar je taka, tam pri enem imaš zraven še memory card, pri silveru je ni. kupit jo pa obvezno moraš ker igrice to zahtevajo. pol kot sem že rekla malo se pozanimaj kdo vgrajuje čipe da boš lahko igrala neoriginalne igrice. saj veš kako so otroci, ene se hitro naveličajo, original pa stane okoli 12 jurjev. drugega pa ne rabiš, kabli so vsi priloženi, povežeš ga z tv in to je to.