Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek playstation 5 ali xbox series x

playstation 5 ali xbox series x

Zanima me ali se bolj splača kuliti playstation 5 ali xbox series x? Ali je npr. fifa 21 kje zastonj ali je treba pri obeh jo kupiti? Boljši kontroler? Prosim za nasvete kaj je boljše kupiti? So kje boljše igre…

Kupite tisto, kar imajo prijatelji.

Playstationa 5 sploh ni moģoce kupiti. Seveda je boljši od xboxa, ni primerjave.

Sej to nebi kupi isto ko prijatli ker oni nimajo nc od tega dvoje in se ne gre zato

Če bi izbiral bi izbral PS5 sam ga trenutno ne morš dobit nikjer. Fifo 21 moraš dokupt, razen če je v paketu s PS5 skupaj ali Xbox-em sam mislim, da ni nikjer v paketu skupaj. Imata pa oba slabosti in dobre stvari, obe konzoli sta si podobne 🙂

Ali ima kera konzola ze kero igro pac brez da jo rabis kupit ko nek se mi zdi da sm slisu da se da posnet dol kr iz konzole
A je to res?

Za PS5 sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da lahko kupš igrco in jo dol posname na konzolo, mislm da ima XBOX isto foro, sam sem imel PS-je tko da za tisto vem. Lahko kupš igro kot prednaročilo, jo downloadaš en dan pred izidom in naslednji dan lahko že igraš. Morš pa imeti PS plus, je plačljiv, na leto 60€, vsak mesec dobiš 4 ali pet zastonj.

New Report

Close